Emma

Inte är det konstigt

Bra dag på jobbet igår faktiskt, va på bra humör. Haha ovanligt? Drog massor av dåliga skämt och skrattade högljutt. Kvällen gick fort. Va mycket folk fast inte på natten. Jag hatar när det typ kommer ett fotbollslag som ska ha mat. Men vi klarade det bra.

Snart jul! Ska börja ta fram pyntet imorgon. Blir stressad av alla andra som gjort det. Men det är för tidigt! På stan har de typ satt upp julgranar med ljus för en vecka sedan. Det är för tidigt!! Tidigast imorgon (första advent), det är är ju för fan inte December än. Aja, snart ju iaf. Intressant, måste köpa julklappar...

Funderat mycket eftersom att jag ser mycket Disney. Vill bara säga vilka jävla ideal de sätter upp! Folk klagar på Barbies, men Disneyfigurer har större ögon, fylligare läppar, längre hals, större bröst, smalare midja och längre ben än någon Barbie. Samma sak med de manliga figurerna, alltså de är också överdrivna. Det är ju som inte så konstigt att man mår dåligt över hur man ser ut när man vuxit upp med att man ska se ut sådär vilket är helt omänskligt. Tycker väll också ibland att budskapet kan vara lite oklart. Man får akta sig så att man inte tror att man alltid ska döda de som inte har samma åsikt som en själv. Sjönheten och Odjuret har ett fint budskap. Väldigt enkelt också; skönhet kommer inifrån. Tacka vet jag Lejonkungen, inga ideal och de dödar inte Scar (det gör hyenorna). "Nej Scar, jag är inte som du" 


Nu vet ni!