Emma

Vilken jul!

Har haft en jättetrevlig jul.

Klev upp tidigt på julaftonsmorgonen för att ta bussen till Nordmaling där julafton firades med mamma och många fler.

Jag och syster Jojo började dagen med att rida ut med Vestan och Agori. Underbart väder att rida ut i. Och naturen är så fin där.Dagen fortsatte med att det kom massor av gäster. Sen åt vi julbord och massor av gott. Sen började Kalle Anka (va det någon som såg Anna? Hade velat se men bara för Simon & Tomas va med men vägrade för att tydligt visa att det ska va Kalle på julafton!) Sen kom ju självklart tomten och julklapparna delades ut och öppnades. Blev väldigt nöjd med det jag fick. Bara saker som jag vill ha. Efter det så åt vi lite mer gott (är man mättare någon gång på året?). Det va en otroligt trevlig och rolig dag. Mycket bättre och juligare än vad jag trott att den skulle vara. Man blev trött, mätt, belåten och lycklig... Somnade väldigt lätt!

Juldagen började med galopp i djupsnön. Jag på Dunder (barbacka) och Johanna på Agori. Det va verkligen superskoj! Vilket väder vi har haft! Fanns en utmärkt äng (eller fält som det visst heter när dte är snö på) som det va underbart att galoppa på. Åh! Vilka fantastiska hästar vi har!

 

Blev lite tokigt när vi skulle hem... Då åkte bilen vi fick skjuts i rakt ner i diket. Hoppsan! Den fick lov att bokseras upp med traktor men tror dock inte den mår så bra, va inget litet dike direkt... Men alla som satt i mår bra och det är ju huvudsaken!Nu ska denna underbara dag avslutas med lite jobb... Lär vara mycke folk så vi får se hur underbart det blir, men roliga personer kan ju garanteras iaf.

Från oss alla till er alla, en riktigt mysig julhelg!

God Jul

Längtan är över, äntligen är julafton här!

Har jobbat med underbara E ikväll. Vilket underbart sätt att julvaka. Och vet ni vad som hände?! När klockan slog tolv och vi stängde så lyste gatan utanför upp (jobbar ju i stan så det är gånggatan, kan det vara Kungsgatan...?). Ner från himlen kom en stor släde som drogs av renar (och den längst fram hade en röd mule). I släden satt självaste jultomten. Han vinkade och sa högt -"Ho ho ho" sedan flög de iväg igen. Helt fantastiskt!

 

Nu ska jag gå och lägga mig, klockan ringer 7 imorgon (om 5 h) och då ska jag ta mig till bussen som går till Nordmaling där julafton ska firas.

 

GOD JUL PÅ ER!! Hoppas ni får en underbar dag!

Dan före doppare dan

Hej hopp!

Åkte ut till mamma igår. Han precis så jag fick se Anna Ankas Jul. Jag hatar Anna Anak och tycker att hon är en otroligt korkad person. Dessutom måste hon vara den person i världen som har mest komplex för sig själv. Hur som helst så så jag programet efter som att mina hjältar Simon och Tomas va gäster. De va bäst men fru Anka verkar ju ha något fel...

Han med en skritt ut i djupsnön barbacka på Dunder i mörkret också. Det va otroligt mysigt.

Idag kom Jojo dit så då red vi alla ut i skogen. Hon tog ju självklart superponnyn så jag provade mig på Agori och mamma fick ta Vestan.  Det gick ganska bra men eftersom att jag och johanna ville mer än att trava så fick vi lämna av mamma efter en vända och fara ut igen. Åh så kul att galoppa i djupsnön på en stor äng. Va lite orolig att Agori skulle bocka av mig men han va så snäll så. Otroligt härligt!!

Efter det så julpyntade vi stallet, jättemysigt!

Imorgon (då är det julafton, jippie!) åker jag ut tidigt och rider lite med Jojo igen. Sen blir det ju självklart julfirande. Anka på julafton ska fan inte vara nån Anna, våga vägra!

 

God Jul på er Alla!