Emma

Hoppdebut
Nu har Lelle gjort sin hopptävlingsdebut, inte på riktigt dock men en bra smygdebut på årets "Julklappshoppning". Tack och lov så har jag lagt ner projektet med att jag själv ska hoppa och istället anlitat ett proffs (Elias). Kan säga att det var nervöst nog att stå på backen! Fast det hade det inte behövt vara för allt gick ju superbra!

Först hoppade de 70cm, och rev inte ett enda hinder. Sen hoppade de 90cm, och rev då samma hinder två gånger. Men vad gör det när det ser så bra ut i övrigt?! Inte hunnit träna så väldigt mycket heller så det blir nog bra när Lelle hittat tekniken ordentligt. Kanske tufft också med två klasser på debuten men resonerade så att bara 70cm skulle bli lite löjligt (nu när jag slapp, annars hade det nog bara blivit 60cm) och att gå in i 90cm direkt kändes lite svårt (var säkert inte det men ändå), så då fick de en uppvärmingsklass. Helt otroligt vad duktiga de va!
 

Nu har vi lyckats klara alla mål vi hade med denna höst - börja bytesträna, börja kandarträna och hopptävlingsdebutera. Nu blir det nog lite vinterlungt och sen tränar vi igång igen inför nästa säsong! Åh vad kul det ska bli!