Emma

Börjar komma igång!
Red ju träning för Marc även i tisdags och den var minst lika fantastiskt bra! Så väldigt nöjd!
 
I onsdags fick Lelle besök av tandläkaren och raspa lite tänder, det gick bra. Han dock inte rida så vi tog en promenad i skogen (träffade ett rådjur) innan det var dags. Oj vilken trött häst han blir när han är drogad.
 
I torsdags var det en väldigt pigg häst som jag satt på, red dressyr och jobbade med känslighet, framåtbjudning och lydnad. Mycket fanns kvar efter Marc-träningen.
 
I fredags hoppade vi, fast blev mer som markarbete. Lite travbommar, stuts på volt och ett litet hinder. Allt gick super!
 
I lördags tog vi på kandaret och trimmade lite rörelser och vägar i MsvB:4. Gick bra, han är ju en superhäst på att göra galoppombyten verkligen. Även skolorna gick bra.
 
I söndags så red vi MsvB:4 på klubbtävling. För att vara första gången han går det programmet så gick det bra! Ganska fint flyt i traven och han kunde visa på lite längningar. Ryggningen var inte den sämsta vi har gjort men fortfarande väldigt dålig, bakdelsvändningarna/skrittpiruetterna var inte så tokiga som de kan vara och alla byten var rena. Ett till och med riktigt bra, de andra laddar han lite i. Dock så var de enkla bytena katastrofdåliga! Allt som allt så var mitt mål att alla rörelser skulle vara på rätt ställa oavsett kvalitet och det fixade vi ju. Jag är till och med riktigt nöjd då jag tycker det finns vissa ljusglimtar, men jag vet också att vi har mycket kvar att träna på.
 
Här är en film från klubbisen:
 
Nu har vi också anmält oss till årets första tävling för oss, nämligen i Mars på hemmaplan. Ska rida MsvB:4 på lördagen och MsvB:2 på söndagen.
 
Blir super kul, är jättetaggad! Bara att träna vidare!