Emma

Och så var de bara en...
Nu har några veckor gått och igår fick NV åka hem till mamma igen. Det är blandade känslor. Han har verkligen varit en fröjd att ta hand om och rida men det är lite tufft att ha två hästar. Nu blir det fullt fokus på Guzzman igen. 
 
Killarna imponerade verkligen på mig förra veckan då vi hade besök av veterinären. Båda kunde få tänderna kollade och raspade utan sedering. NV tog allt med ro medan Guzzman gav en högst skeptisk blick som om han undrade om han verkligen skulle klara av detta. Men han skötte sig. Båda fick även vaccinationen så det är gjort för i år. I fredags fick Guzzman nya skor och broddar så nu är vi redo för vintern känns det som. 
 
Mamma kom ner redan i fredagskväll och då passade vi på att gå ut och äta middag. Det blev fantastiska rätter på RÅ (kan verkligen rekommenderas). Igår red vi tillsammans i ridhuset innan mamma och NV åkte och hon red till och med på Guzzman några varv. Nu kommer det kännas tomt och lugnt med bara en häst. Men det är kanske det som kallas lagom? Förhoppningsvis så kommer NV tillbaka någon gång, och det är han varmt välkommen att göra. 
 
Fina Night-Vision
Guzzman får nya skor och vill hjälpa till
Mamma och Guzzman 
#1 - Sanna

Haha, ibland är det bra med lagom! ;) Men jag förstår känslan verkligen, funderar själv på om man skulle ha två istället för en.. Hmm.. :)