Emma

En lördag vid havet
Där man kan andas 
Där man kan le
Där man kan blunda
Men ändå se
 
Vinden pustar
Men tiden står still
Här kan vi vara
Hur länge vi vill
 
Stäng av tanke
Stäng av vardag
Stäng av måsten
ett litet tag
 
Bara lyssna
På vågornas sång
Hur de sjunger den
Gång på gång. 
 
Djupa andetag
och slappna av
Släpp all stress
Släpp alla krav
 
Känn energin 
Känn naturens kraft
Vilken underbar lördag
Vid havet vi haft
 
 
 
 
LA-debut med fuxarna
I helgenvar det dressyrtävling i Gnarp. Där gick Gurkan LB:2 och LA:3 och Trizze LA:3 (men LB:2 med K). Det blev LA-debut för båda. 
 
I LB:2 kändes Gurkan fin, jag red dock aningen mesigt ffa i ökningarna. Ändå ett jämt program med bra flyt som slutade på 64,67% (hade hoppats på lite mer) och just utanför placering. Nöjd med den fina känslan och att han än en gång var en pärla att åka iväg med. 
 
I LA:3 fick vi ännu bättre flyt och jag red bättre. Några små missar men en trevlig debut med stadiga förvända. Det gav 62,71% vilket var väl godkänt. Jättenöjd med känslan och att han verkar tycka att det är så kul att visa upp sig. 
 
I Trizzes LA:3 hade vi också fint flyt. Aningen matt energi men stadig i formen. Fint kliv i skänkelvikningarna och stadig ena förvända galoppen. Tyvärr strul och missförstånd i den andra vilket drog ner procenten men väl 61,43% ändå och därmed godkänt. Jättekul att visa upp att hopphästar minsann också kan.
 
Gurkan fick visas i turkos kavaj och Trizze i orange kavaj för att dels kunna skilja på dem(de är dock väldigt olika bortsätt från färgen) och dels för att det helt enkelt blev roligare så. 
Gurkan 
Trizze