Emma

LA-debut med fuxarna
I helgenvar det dressyrtävling i Gnarp. Där gick Gurkan LB:2 och LA:3 och Trizze LA:3 (men LB:2 med K). Det blev LA-debut för båda. 
 
I LB:2 kändes Gurkan fin, jag red dock aningen mesigt ffa i ökningarna. Ändå ett jämt program med bra flyt som slutade på 64,67% (hade hoppats på lite mer) och just utanför placering. Nöjd med den fina känslan och att han än en gång var en pärla att åka iväg med. 
 
I LA:3 fick vi ännu bättre flyt och jag red bättre. Några små missar men en trevlig debut med stadiga förvända. Det gav 62,71% vilket var väl godkänt. Jättenöjd med känslan och att han verkar tycka att det är så kul att visa upp sig. 
 
I Trizzes LA:3 hade vi också fint flyt. Aningen matt energi men stadig i formen. Fint kliv i skänkelvikningarna och stadig ena förvända galoppen. Tyvärr strul och missförstånd i den andra vilket drog ner procenten men väl 61,43% ändå och därmed godkänt. Jättekul att visa upp att hopphästar minsann också kan.
 
Gurkan fick visas i turkos kavaj och Trizze i orange kavaj för att dels kunna skilja på dem(de är dock väldigt olika bortsätt från färgen) och dels för att det helt enkelt blev roligare så. 
Gurkan 
Trizze