Emma

Balen
Bal igår. Trots katastrofen runt baldejten så blev det ändå riktigt kul. 

Det bästa på kvällen var den grymt snygga BMW M6 som hämtade upp mig med sin otroligt charmiga chafför. Tror ni bilen va lite trimmad eller? Umeås snabbaste har jag hört. Underbart med soligt väder och ner cabbat. Hade en riktigt kul stande faktiskt. Vi var tidiga så vi parkerade utanför Norrlandsoperan i solen och pratade lite i bilen. Tajmade mina kära vänner perfekt och gick mitt emellan dem på röda mattan. (De har alla dejter som de gick med men jag gick mellan dem i kön.) Fick jättemycket applåder innan jag gick in.

Väl inne så började det med en välkomstdring som bestog av mousserande vin. Kan ju säga att det tog ungefär tio min innan någon spillde på mig, typiskt. Mingel, mingel, mingel i några timmar på övervåningen. Vissa blev pinsamt fulla dock ingen av oss tack och lov. kl 19 var det äntligen dags att gå ner på äpplet för att äta middag. Man va ju hungrig! Hade inte ätit sedan tolv eftersom jag ville se smal ut. Förrätten kom inte föräns kl 20, varmrätten 21 och efterrätten 22. Dryg väntan men trevligt sällskap. Hade dock en tom stol brevid mig, lite deprimerande.

Efter middagen blev det dans! Vals med Sofia, Bugg med Norberg, Tryckare med Dani och bara ett gemensamt svängande i ring. Tjohoo så skoj! lite jobbigt att dansa i klänningen med handväska och allt och tror ni man fick lite ont i fötterna?! Men skoj va det! 

Mycket lyckad kväll!!
image44  
Jag i min balklänning som mamma sytt ©
image45
Jag i den grymt coola bilen © Love it!