Emma

Rosa blogg!
Måste ju göra någonting för att få fler läsare och kommentarer! Haha! Nä men hittade en så fin bild att ha som bakgrund (som för övrigt är kinesiskt körsbäsrträd som står i kungsträdgården) och då blev det bättre såhär. Känns lite sommrigt då också. För sommar är det här, även om det i söndags lovades sol sol sol idag fast det blev mulet och blåsigt och någon hade för lite kläder på sig så är det bra väder och varmt.

Valborg ska spenderas i stallet och hos moster och kussarna. Blir superdupertrupermuper!

Idag tog det två timmar från det att jag satte mig i bilen på Hogsta tills det att jag körde in på gården, TVÅ timmar!! Okej spenderade undefär en halvtimme på Max i Solna men att bara ta sig dit tog ju en timme. Grymma köer. Btw så blev jag uppraggad av en gammal, tjock, norrbottning i Maxkön. Inte rätt dag idag gubbe lilla. Måste än en gång tacka för Vinyl 107, de gör att köerna inte känns så långa ändå. Perfekt med önskemusik just när man fasr från jobbet också, då spelas ju de bästa låtarna. 

Att ringa efter 22.00 är inte okej, inte sms heller för den delen!

Idag har jag varit duktig och sett till att få vinterdäcken utbytta. I sista sekund minst sagt, men känner mig faktiskt lite duktig.    

I helgen blir det kungligt besök. Hon är iaf partydrottning, mer än välkommen ers nåd! Hoppas vi hinner ses lite mer än lite =)

Hoppas alla får en riktigt fin valborg!