Emma

Vilken jul!

Har haft en jättetrevlig jul.

Klev upp tidigt på julaftonsmorgonen för att ta bussen till Nordmaling där julafton firades med mamma och många fler.

Jag och syster Jojo började dagen med att rida ut med Vestan och Agori. Underbart väder att rida ut i. Och naturen är så fin där.Dagen fortsatte med att det kom massor av gäster. Sen åt vi julbord och massor av gott. Sen började Kalle Anka (va det någon som såg Anna? Hade velat se men bara för Simon & Tomas va med men vägrade för att tydligt visa att det ska va Kalle på julafton!) Sen kom ju självklart tomten och julklapparna delades ut och öppnades. Blev väldigt nöjd med det jag fick. Bara saker som jag vill ha. Efter det så åt vi lite mer gott (är man mättare någon gång på året?). Det va en otroligt trevlig och rolig dag. Mycket bättre och juligare än vad jag trott att den skulle vara. Man blev trött, mätt, belåten och lycklig... Somnade väldigt lätt!

Juldagen började med galopp i djupsnön. Jag på Dunder (barbacka) och Johanna på Agori. Det va verkligen superskoj! Vilket väder vi har haft! Fanns en utmärkt äng (eller fält som det visst heter när dte är snö på) som det va underbart att galoppa på. Åh! Vilka fantastiska hästar vi har!

 

Blev lite tokigt när vi skulle hem... Då åkte bilen vi fick skjuts i rakt ner i diket. Hoppsan! Den fick lov att bokseras upp med traktor men tror dock inte den mår så bra, va inget litet dike direkt... Men alla som satt i mår bra och det är ju huvudsaken!Nu ska denna underbara dag avslutas med lite jobb... Lär vara mycke folk så vi får se hur underbart det blir, men roliga personer kan ju garanteras iaf.

Från oss alla till er alla, en riktigt mysig julhelg!