Emma

En dag i stallet
Igår blev det en riktig heldag i stallet.

Jag började med att rida min vackra Don Leonardo på träning för mamma. Vi tränade mycket på skolor och även om jag tyckte att han kändes lite "matt" (kan bero på att han gått ganska hårt och dessutom i ridhus i tre dagar innan) så verkade mamma tycka att dte såg ok ut. Sen red jag igenom MsvC:1 inför debuten i Oktober och jag måste hålla med mamma om att det gick väldigt bra. Allt är ju relativt, vi är ju grönisar på den nivån men han är så duktig och positiv ändå.

Efter det så fick han gå ut i hagen och sen mockade jag åt honom. Gjorde en ordentlig rensning och la in nytt spån. Sen fick jag rida den fina lilla C-ponnyn Fire. Jag är kär! Helt fantastiskt fin ponny, tyvärr dock lite liten för mig men han kämpade på så fint. Känns som Lelle att rida bara tre storlekar mindre. Tog det ganska lugnt med honom men det var väldigt roligt.

Sen mockade jag och fixade mat åt Raspen & Kingen och sen vidare med Fire också. Emellan allt så har jag ju självklart hunnit snacka lite. Känns så skönt att bara fördiva tiden och känna att man inte behöver stessa. Stallet är ju min fristad där jag kan slappna av.

Kvällen spenderades hemma hos farmor och farfar där jag fick god mat och trevligt sällskap. Vilken bra dag!