Emma

Ö-vik
Har varit på tävling i Ö-vik i helgen. Var förvånandsvärt lugn inför trots att vi inte tävlat på ett tag nu och framför allt med tanke på att förra tävlingen i mina ögon slutade i katastrof. Kan säga att det ändå inte fanns anledning till att vara nevös eftersom att Lelle verkligen skötte sig exemplariskt!! Kunde inte varit duktigare! Lastade ur honom själv både på tävlingsplatsen och hemma. Lite synd att han bara fick en ponnybox men inte klagade han för det (fast han låg inte under natten som han brukar).
 
På lördagen red jag MsvC:1. Tyckte att dte gick ganska ok och att jag vågade rida på lite mer än vanligt. Lyckades dock få en dålig travökning vilket även drog ner betyget för övergångarna. Ryggningen var, som vanligt, riktigt dålig också. Men vi lyckades ändå skrapa ihop 60,65%, inte helt nöjd med det då jag egentligen satsat lite högre men med tanke på missarna så får jag ändå vara nöjd.
 
På söndagen red jag MsvC:2 med målet att få högre betyg än lördagen (samma domare). Satsade mycket mer än dagen före och hade riktigt fin känsla och bjudning. Lyckades inte så bra med bakdelsvändningarna och drog dessutom på mig en 3a på en koefficient. Men i övrigt var jag otroligt nöjd med ritten, tror aldrig jag ridit Lelle så bra på tävling. Det räckte till 60,89%, vilket jag får vara nöjd med då jag faktiskt klarade mitt mål (även om jag hoppats på högre denna gång också).
 
Nu laddar vi inför SURF och debuten i MsvB i helgen! Ska bli jättekul!!
Lelle kollar läget i Ö-vik ©