Emma

Tävling i Piteå
 
Vilken helg!
Typ 25 grader i solen som sken hela tiden. Fantastiskt väder! Dock blev min lille häst lite matt av det. Dessutom var det ganska jobbigt att köra i en svart bil utan AC men vi klarade det!
 
Anlände på fredagen, allt kändes lugnt. Vi kollade in banan vilken såg fin ut. Hade ridit hemma redan så det blev bara en promenad på kvällen. På lördagen startade jag ganska tidigt i MsvC:1. Vilken katastrofritt! trodde han iaf skulle vara lite spänd första tävlingen ut för säsongen så jag hade lagt upp hela veckan efter det och ridit honom ordentligt (för att slippa repris på vännäs). Det visade sig dock att han var hur lugn och fin som helst vilket resulterade i en snällt sagt "matt" ritt med rekorddåliga poäng! All mine fault! Till nästa klass, MsvB:2, snäppade vi upp oss lite men då va han ganska trött efter den förra men då lyckades vi iaf komma upp på nästan 59% och programmet inehöll många fina moment.
 
Jag åkte sedan till Luleå med mamma och sov på hotell (hon ställde ut hundar i Piteå) och innan det gick vi ut och åt med trevligt sällskap. Har nog inte ätit och sovit så mycket på mycket länge, typ som klubbad i huvudet! På söndagen startade vi den svåraste klassen vi hittills startat MsvB:4. Han var bättre i form och tempo till den, dock fortfarande trött (och jag med, varmt också med svart kavaj). Fick dock jättemycket missar och det flöt inte riktigt så bra som det borde ha gjort. Dåliga procent där också men åker man på koefficient med tre domare så åker man ordentligt...
 
Det positiva med helgen var att Lelle var hur snäll som helst i allt vi gjorde, inte spänd eller någonting liknande. Dessutom kunde jag lasta helt själv på plats när vi skulle hem! Väldigt duktig häst!
 
Resultatmässigt var det en skithelg men vi tar nya tag om några veckor på SURF.
 
Avslutningsvis så gjorde jag mitt sista prov igår och iomd är jag klar med alla kurser och har nu behörighet för den linjen jag sökt! Har läst in 550 gymnasiepoäng på mindre än fyra månader (är mer än de som läser på gymnasiet i genomsnitt läser in på en termin) och fått betygen 3 x C (VG) och 2 x D (starkt G)! Otroligt nöjd med det men frågan är ju vad jag nu ska hitta på på dagarna...