Emma

Hemma bäst!
Tillbaka till verkligheten... Har lämnat landet, mörkret, ensamheten och alla hundar (förutom Våfflan) och flyttat hem igen. Skrev tenta idag i farmakologi. Den var svår. Jag skrev så mycket jag kunde, gjorde mitt bästa, så det finns en liten liten chans att jag klarar den. Ytterst liten chans. Nåväl... 
 
Nu är det bara att vänta,
tills man får hämta,
denna jäkla tenta.
 
Men nu är det skrivet,
fast det känns uppgivet,
så går jag vidare i livet. 
 
Efter ett svårt test,
gör man det som är bäst,
åka och rida häst! 
 
Efter tentan åt jag lunch med pappa på Guitars och sedan har jag ridit Mindy och Uffe. Båda kändes mjuka, fina och lydiga. Nu unnar jag mig en stressfri slapparkväll i soffan utan att tänka på någonting viktigt. Kanske äter jag några saffransbullar också (som jag passade på att baka när jag bodde hos mamma och hade ugn). Imorgon, övermorgon och på lördag blir det jobb på Åkerbloms. 
Saffransbullar med mandelmass-fyllning
 
På ett sätt känns det skönt att lämna alla hundarna, mosparna var ju mest jobbiga när de inte lyssnade på mig och gjorde som de ville istället. Men Svea, hon hade gärna fått flytta hem med mig. Finare hund får man leta efter! Det ska vara Lucky som är finare då. Våfflan är ju också jättefin men det är något speciellt med cavaliererna. Molly (den stora) var också väldigt fin men hon är så ung så det är aldrig, nästan, en lugn stund. Lugnast är det ändå nu med bara Våfflan. 
Finisarna Molly, Svea och Våfflan 
 
Nu ska jag fortsätta slappa, äta bullar och kanske se en film. Sen ska jag sova gott och vara utvilad och glad på jobbet imorgon! 
Dressed for work