Emma

Sista juni
Glöm problem och besvär
Lyssna till hjärtats begär
Glöm sorg och tragik
Fyll själen med lyrik
 
Som vanligt full rulle i mitt liv. Mycket händer just nu, en del saker gör mig ledsen och en del gör mig glad. Men mest är jag nog ändå glad. Idag har jag varit trött. Pga olika omständigheter tog jag mig inte för att sova förens alldeles för sent vilket resulterade i att jag var dödligt trött när jag klev upp tidigt för att vara i stallet 6:30 för att släppa ut hästarna. På jobbet kändes det lite som att jag skulle somna stående men som tur var hölls jag vaken av alla trevliga kunder och underbara kollegor. Mitt tempo var kanske inte det bästa för dagen men jag tog mig igenom. 
 
Efter jobbet åkte jag tillbaka till stallet och red min fina Guzzman. Skönt att ha mockat och fixat mat på morgonen då jag hade uttag. Vi red inne idag, i stora ridhuset, helt ensamma. Guzzman var verkligen superfin! Allstå jag menar extra superfin (han är ju alltid superfin)! Vi red enkla byten runt långsidan och sedan rörelserna ut MsvC-programmen och även några byten. Han var mjuk och lydig. Det bästa är ändå hans ökade trav, den är magisk! Om han går såhär bra på tävling så blir vi farliga. 
Finaste Guzzman
 
I morse kände jag att jag vill iväg från stan en stund så jag hörde av mig till mina kusiner i Stockholm och nu är resa dit bokad. Det blir en weekend fredagskväll-söndagskväll om drygt två veckor. Ska bli helt galet kul! Blir troligast Grönan eller Kolmården också. Längtar! Skönt att Guzzman har sommarvilla då och går på bete. Känns som att jag behöver miljöombyte ibland och då passar det ju bra att få det då. Ser även fram emot att resa till London i december med syrran och mamma. 
 
Eftersom att det finns vissa saker som gör mig lite ledsen just nu så får Våfflan flytta hem ett tag. Det känns bättre då, jag blir inte så ensam. Jag hoppas det kommer funka trots att jag jobbar. Får helt enkelt cykla hem och rasta henne på lunchen. Men det är det värt. 
Finaste Våfflan