Emma

Halleluja ledighet!
Ledig idag och imorgon. Underbart! Blev Taket igår med brudarna. Jättekul på för festen, skrattade så jag nästan dog, men det va väldigt dött på Taket och ingen man kände... men det va iaf lite kul att få roa mig lite. 

Idag har jag cyklat till stallet (duktig) och varit där typ hela dagen. Jag och Hanni-panni låg på gräskullen vid dressyrbanan och stekte lite, mysigt. sedan red jag lilla Nalle som gick jättebra. Roligt att han börjar komma igång. Älsklingen! 
Ikväll så blir det att slappa framför tv och kanske lite städande. Som det blir hela dagen imorgon. Måste få fin lägenheten. Men det får jag koncentrera mig på imorgon.

So long!

 
sö(m)ndag

Sjukt dryg dag på jobbet! Jobbade till efter 18 och det va så drygt, och alla utom jag va lite sömnigare än vanligt, speciellt en tror jag. Kul iaf att jobba med de jag jobbade med, blev kanske lite väl kul i vissa rum... Dock inte helt fel med 80 kr i dricks. och vem hittade dem? haha "Finders keepers" eller vad det heter.

Har ridit en liten Nalle också som för första gången efter vilan fick tryckas ihop lite. Kändes ganska bra, börjar bli pigg igen. Däremot så undrar jag om det hänt någonting med honom för han har inte ens lagt öronen bakåt en enda gång sedan betet. När jag borstar honom står han och njuter. När jag ska hämta honom i hagen så gnäggar han. Han kanske tycker att jag räddade honom när jag hämtade honom på betet. Inte hans grej det är tror jag, han har nog dessutom aldrig fått stå ute hela natten så. Sen har ju de andra hästarna varit dumma med honom. Bara för att han inte ville vara med dem. Valde ju en klockren dag att hämte honom också för det va ganska kallt och spöregnade så Nalle stog bara och ville in. När vi hoppade in i bilen så kände vi hur mycket han skakade från i transporten. Lite egen av sig. 


Måste ändå säga att jag kan sova hela natten nu sedan jag tog hem honom. Förr va jag så jäkla rädd att jag skulle försova mig till jobbet men nu vet jag inte vad som hänt. Måste ju på något sätt känna mig mycket tryggare när Nalle är hemma eller också så känner jag att det finns någonting viktigare än jobbet, vilket gör mig lugnare. 

Ska sova nu, upp och jobba kl 7 imorgon. Hoppas på ledighet onsdag eller torsdag. Åh jag längtar efter lönen! 
God natt och sov gott alla sötnosar där ute. Puss!    

Honey, honey how you thrilled me...

Jaha... Sitter och kollar på Clintan i nån gammal westernfilm som går på tv... Drömmer mig bort... bort... bort... Till en värld full av liv, allt förenas häär! som en cirkel sluts... Haha skojja bara :P

Fest igår, fast va bara med på förfesten för jag jobbade idag. Riktigt kul att träffa alla. Pang, Boom, Krasch och Brak! Jobbat hela dagen idag, drygt! blev ju inte bättre när man va seg som en geleråtta. Aja blir ju iaf money, money, money. Och på tal om det så va ju jag och Johanna och så Mamma Mia. Vilken film alltså! Jag log rakt igenom (när jag inte skrattade). Och vilka karlar alltså!!! Haha! Hur som helst bästa filmen i sommar. Fast har ju inte sett the Dark Knight. Den ska tydligen vara jättebra och om nån vill se den så ring. 

Drygheter att jag jobbar imorgon också... men vi är ganska härligt gäng så det ska nog gå bra.

Va ute i stugan igår och träffade faster och kusin och några fler. Badade, väldigt hastigt eftersom att jag är så fruktansvärt rädd för fiskarna. Men det va jättehärligt i vattnet. Körde båt också och vinkadem åt folk på klippan. Typiskt mig, men vafan de vinkade ju tillbaka eller hur? Jag kanske gav glädje åt någon ensam stackare där ute och då gör jag det mer än gärna. Fickade så mycket att jag inte orkade middag. Har gått upp mycket nu när jag inte ridit. Och på tal om det så sitter mina jobbarbyxor så hårt att jag får röda märken plus att jag lätt blir kissnödig. Det som inte dödar det härdar.

Nalle är hemma också. Kul att han nu mera heter "Nalle" på foderskylten också. Känns när man rider att han vilat på bete i tre veckor, stel och så men det går bättre och bättre. Inte så lätt när sista gången jag red honom innan betet va en av de bärsta ritterna jag gjort...


Nått kul som har hänt då... Jo, idag så fick jag en mopp i huvet. Fast det va inte så kul för mig men hade säkert varit kul att se om någon hade sett så synd!


"Should I stay or should I go?"
-"Emma, det vore roligast om du stannade!" 

Vi måste ju ses någon gång! -Ja jag snackar med dig! Just du! Det va länge sedan vi sågs =) ring mig så hittar vi på ngt!

Bye
     
     
   
        
  

Sommar, Sommar, Sommar ©