Emma

Rock n' roll

Sitter här och lyssnar på 70- och 80-tals rock... Suffragette City!!
Btw, Gary Moor! Lyssna, han är good for you ears, de behöver ju också lite finheter nu och då. Typ RogerPontar-Rock-Påengelska haha men bra grejor.

Körde ju givetvis vilse idag. Skulle skjutsa hem J efter jobbet och hittade verkligen inte tillbaka, irrade säkert runt på obestämd mark i 10 min innan jag hittade rät väg igen. Okej, ni kanske tänker Vaddå 10 min? Vilken tönt! Men det var 10 min i panik vill jag lova! Ni som vet hur det gick när jag skulle köra till Skellefteå kanske förstår. Emma - en galning i trafiken, vilken utmärkt titel till min kommande bok, har ju en del att välja på:
Emma - En katasrof i köket
Emma - En jäkel på dressyr
Emma - Sveriges sexigaste
Emma - Skämer ut sig på Arlanda
Emma - Kan inte städa 
Emma - Sämst på att stava
Emma - En galning i traffiken 

Måste säga att även om livet är finfint så saknar jag en Party Pang Pudding och en Anonym Sötnos väldigt mycket. Saknar många fler också men det blir för långt inlägg för att räkan upp alla, ingen skulle ändå orka läsa.


Väldigt glad att TVn funkar (även om så bara 4an och 6an men de duger), VHS och DVD funkar och datorn med internet (som ni kanske fattar) funkar. Har en grym gammal kärra som jag redan gillar (även om jag körde vilse) och känner mig redan hemma i lägenheten. Kommer givetvis inte alltid tänka så possitivt på saker och ting men sån är ju jag som ni vet. Och till er "där uppe" (ni i Umeå, inte Gud!) Här är marken bar, idag va det sol och över 10+. Sug på den! 

Puss på er!
Nu ska jag ladda för min första riktiga dag på jobbet. Den kommer bli lååååång, men det gör absolut ingenting, den blir kul! 
 

Huvudstaden...
Jaha då bor man i Stockholm. Vart bor du? Jag bor i Stockholm! I Djursholm (Danderyd), hur illa är det? Dessutom kör jag förbi slottet varje morgon.

Mina dagar går till att ta hand om några jättefina hästar. De är underbara. Deras ägare är också underbara så jag stormtrivs! Härligt värre! Just fått lite ordning i lägenheten, packade upp alla lådor förutom en halv i går (varför lämna en halv?). Riktigt nöjd!

Hur mår ni därhemma då? Saknar ni mig? Saknar faktiskt er redan också måste jag ju erkänna... ingen nämnd ingen glömd, kanske borde säga alla? Vissa speciella kan ju gärna få flytta ner. Det är väll alltid så att om man vill någonting får man lova att välja bort vissa saker.

Ser fram emot att kunna göra en massa saker här i huvudstaden. Fint område jag bor i också, bra för promenader och så. Sen ska jag göra stan någon dag då jag fått ordning på det andra i livet. Vilket äventyr!

Även om det känns som att jag är långt borta så är jag bara ett telefonsamtal från dig, tveka inte ring! Kan jag inte prata så kommer jag inte svara. Men blir bara glad för lite Good Old Company =)Btw så fick jag lov att gå i över 40 min för att köpa lite choklad! Framförhållning! Får lov att fixa allt sånt på vägen hem från jobbet.

Haha! Körde fel idag och igår. Tror att jag kan! Måste lita mer på GPSen + framförhållning även där. Och där brode jag legat i den filen så att jah kunnat svänga...

Puss på er!
Stockholm
Flyttar till Stockholm imorgonbitti. Åker runt 10, så alla som vill säga hej då eller ge en kram boka in er, mycket att göra fram tills dess! Ska bli väldigt spännade att flytta iväg.

Alla på Max, jag kommer att sakna er jättemycket. Låt oss också glömma sista gången vi sågs och tänka på alla roliga stunder vi haft i resturangen istället. Skäms? Ja! tror att "förlåt" är passande. Hoppas ni inte dömmer mig för hårt.

Kommer också sakna alla tokfina människor på Hippo. Tror de kommer sakna mig lite också... Men jag kommer tillbaka!

Nu håller jag på att städa ur lägenheten förfullt. Går ganska bra, men måste köpa mer flyttkartonger...

Tur att jag har internet i Stockholm också för då kan jag uppdatera.

Hej så länge, ska luncha nu!