Emma

This is it!

Jag tar tillbaka allt!

God bless you - I love you!


MJ

 

Tävling!

Snön kom och den försvann lika fort, men det gör inget för jag cyklar ju överallt.

Tävlade med Kate i helgen och det gick jättebra =)
På lördagen red jag LA:3 på 63,55% och fick en fjärde placering och på söndagen red jag LA:4 på 60,0%. Båda klasserna tillsammans gav mig en tredjeplats i Distriktsmästerskapet för YR. Bronsmedalj!! Kul grej, det är min femte DMmedalj i rad och alla har tagits på olika hästar... Conny-Ponny (silver PDM 2006), Rosen (guld YRDM 2006), Kerdos (guld YRDM 2007), Nalle (SDM 2008), Kate (YRDM 2009). Inte illa! Åh vad jag älskar att tävla! Och Kate var så fin, inga missar och inget strul. Hon liksom tände till när vi gick in på banan som att hon tänkte "Jippie!", det va superkul!


Dagens... nä, årets citat: "Det är inte grön, det är bara en annan nyans av svart!"

- The one and only Sofia Gyllengahm!

 

Nu måste jag sova, ska på univeritetet imorgon... dessutom tror jag att jag börjar bli lite sjuk. Lika bra att dte är svininfluensan för då slipper jag spruta!

Natti natt!

SNÖ!!

En Berg + Ica = Snö!

Varför blir man så glad egentligen, nu börjar ju det jobbiga kalla slaskiga långa mörka? Inte som att man blir glad när det börjar tina. Eller jo man blir glad men inte inte som när den första snön kommer, det är ju ett glädjeögonblick. Nu ligger det iaf ett tunt litet snötäcke ute (och det kommer definitvt att tina upp under dagen). Undrar om det är halt att cykla idag? Man kanske ska börja lite tidigare än vanligt...

 

Igår hoppade jag med lilla Dunder. Jättekul, lyckades faktiskt hoppa 1,05 m så jag är väldigt nöjd. Kate och Vestan fick skritta. I helgen blir det tävling och jag ska rida LA:3 och LA:4 på Kate. Även DM för YR i de klasserna. Blir ju superskoj!

Det va någonting väldigt konstigt med mig igår. Jag va på stallet mellan 12 och 19 (vilket innebar att jag inte åt ngt där emellan, hade ändå inte tid eftersom att jag tog hand om de alla). När jag kom hem åt jag ordentlig middag och sen kl 23 gick jag ock la mig och somnade bums (trodde inte jag skulle kunna somna eftersom jag jobbat i helgen och haft en dyngsrytm som inneburit sömn mellan 5-11 på morgon). Sen sov jag tungt hela natten till 6.20 då jag vaknade av mig själv. Skönt, men inte nog med det, fick en sån väldans lust att lyssna på Per Gessle igår så jag laddade in gamla goa Mazarin skivan (som gjorde allt för att slippa spelas) och satt och sjöng och kände att fan va bra den är. Va ju ett tag sedan jag diggade den typen av musik men är väll den sortens kärlek som aldrig dör, en stark glöd? 

Nu ska jag plugga inför dagens seminarie...