Emma

Kung i baren!
En sån grymt galen och rolig kväll igår! Alltså det hände så mycket tokigt så jag vet inte ens vart jag ska börja! Sjukt rolig förfest hos IA med endast tjejer och merpart (eller alla?) hästbrudar (kan det bli bättre?). Visst blev det väl en del hästsnack såklart med det är ju det vi hästtjejer tycker är roligt. Även lite spel, dans och sång (de två sista stod jag rätt mycket för). Sedan drog vi mer på stan, jag själv eftersom att jag cyklar och inte ville lämna cykeln (där jag är, ska min cykel vara), ,en eftersom att jag kan cykla snabbt som vinden slöt vi upp rätt snabbt nere på stan. Rex var det som gällde trots oändlig kö. Det är då det är så grymt bra att umgås med hästtjejer, de fixar nämligen saker och vips var vi inne. Galet mycket folk, varmt och "knöligt" (löningshelg) så det var svårt att ta plats på dansgolvet men det gjorde vi ändå! Så mycket tok som hände under kvällen tills dess att det var dags att rulla hemåt men det är ju så det ska vara.

Sjukt lyckad kväll på många sätt. Dock inte så lyckat att behöva ställa fram klockan mitt i natten och förlora en av de knappa sömntimmar man redan kunde erbjuda sig själv. Ska erkänna att jag är seg idag. Seg, trött och med en lätt tryckande huvudverk. Detta trots att jag höll alkoholnivån,otroligt kontrollerad med mina tre glas vin... Nåväl, det var det väll värt! Nu har jag, efter en lunch i stallet, just klivit ur duschen och myst ner i soffan för att plugga lite (och hoppas att jag inte somnar) och senare ska jag åka tillbaka och rida. 
Trött och sliten.... Förtjänar lite mys i soffan! 
Dåligt humör...
Tror bestämt det är PMS på gång för jag blir smått irriterad på typ allt runt mig! Eller nä inte riktigt allt, bara de störande sakerna!

Började dagen med att tappa tandborsten i golvet så det flög tandkräm överallt! Tummen upp, elleeeeer?!
Tandkräm överallt!

Fast jag har varit duktig också och pluggat rätt mycket  morgon och sen tog jag och Fflan en springtur. Fick för mig att ta mig ut i spåret men det visade sig dock att bara hälften var tinat (vad trodde jag då?) så det blev till att gå vissa bitar för att inte halka ihjäl mig (höll jag på att göra ändå). Man ska inte klaga egentligen då solen skiner men...
Snöööö, du ska bort! 

Efte springturen hoppade jag på cykeln för att njuta av solen på vägen till stallet. Dock så var det en fruktansvärd motvind. Alltså när man står stilla i nerförbackarna och måste trampa, då är det illa! Men jag tog mig fram och det gick iaf jättefort hem! 
Cykelvägen

På stallet gjorde jag mycket nytta. Mockade, lät Lellis vara ute lite längre i solen, kollade på tävlingarna, longerade Lelle ute i geggan, badade Lelles ben och hjälpte tjejerna skriva rim till deras hejarklack för lagtävlingen i eftermiddag. 
Lellis

Nu slappat jag lite innan det är dags att duscha, städa och göra sig iordning inför kvällens galej! 
Tjing! 

Hurtbulle!!
När solen lyser, 
I den jag myser.
Trots lite kallt,
Tar jag cykel överallt.
På den avklarat 2 mil,
Hade nog orkat en till.
Även ridit två hästar,
På dem jag aldrig ledsnar.
Och haft ponnylektion,
Då gäller det att hålla ton.
Tänk vilken fantastisk dag,
Nu avslutar jag med att plugga ett tag! 

Haft en riktigt hurtig dag idag! Cyklade till stallet (5 km) i solen vid strax före 10:00. Väl där red jag Metallica och sedan hann jag även mocka åt henne innan jag skulle hålla lektioner. Det var spännande lektioner jag fick förtroende att hålla! 10 pigga ponnysarna men både de och eleverna skötte sig jättebra. Det är riktigt roligt och tiden går väldigt fort. Efter det tog jag cykeln hem och åt lunch (rester från gårdagens grillning) och tog en promenad med lilla hunden. Sedan bar det på cykel av tillbaka till stallet för att ta hand om Lellis. Full rulle i ridhuset men Lelle skötte sig bra ändå. Hade lovat att fylla nytt spån åt honom sen så allt tog sin tid och när jag skulle cykla hem var det både kallt och mörkt. Men vad gör det, är ju bara att trampa på så kommer man hem snabbare! Så sammanfattningsvis blev det 2 mil avklarade på cykel och två hästar ridna och omhändertagna samt en lektion. Kan nog med gott samvete äta en bulle (är det det som kallas hurtbulle?) när jag pluggar ikväll!
En Våffla i solen