Emma

Balen
Bal igår. Trots katastrofen runt baldejten så blev det ändå riktigt kul. 

Det bästa på kvällen var den grymt snygga BMW M6 som hämtade upp mig med sin otroligt charmiga chafför. Tror ni bilen va lite trimmad eller? Umeås snabbaste har jag hört. Underbart med soligt väder och ner cabbat. Hade en riktigt kul stande faktiskt. Vi var tidiga så vi parkerade utanför Norrlandsoperan i solen och pratade lite i bilen. Tajmade mina kära vänner perfekt och gick mitt emellan dem på röda mattan. (De har alla dejter som de gick med men jag gick mellan dem i kön.) Fick jättemycket applåder innan jag gick in.

Väl inne så började det med en välkomstdring som bestog av mousserande vin. Kan ju säga att det tog ungefär tio min innan någon spillde på mig, typiskt. Mingel, mingel, mingel i några timmar på övervåningen. Vissa blev pinsamt fulla dock ingen av oss tack och lov. kl 19 var det äntligen dags att gå ner på äpplet för att äta middag. Man va ju hungrig! Hade inte ätit sedan tolv eftersom jag ville se smal ut. Förrätten kom inte föräns kl 20, varmrätten 21 och efterrätten 22. Dryg väntan men trevligt sällskap. Hade dock en tom stol brevid mig, lite deprimerande.

Efter middagen blev det dans! Vals med Sofia, Bugg med Norberg, Tryckare med Dani och bara ett gemensamt svängande i ring. Tjohoo så skoj! lite jobbigt att dansa i klänningen med handväska och allt och tror ni man fick lite ont i fötterna?! Men skoj va det! 

Mycket lyckad kväll!!
image44  
Jag i min balklänning som mamma sytt ©
image45
Jag i den grymt coola bilen © Love it!
Bal
Ikväll är det bal!!!

Klänningen är klar och jättefin! Den är ljuslila och utan axelband. Ser dessutom smal ut i den. Bilen till balen är en cabbad BMW M6, riktigt najs! Dock ingen kavaljer att gå med eftersom att det va slut på biljetter när jag väll hittat någon... tråkigt. Känner mig lite knäckt över det, men förhoppningsvis kommer jag ändå att se bra ut på röda mattan. Skulle färga håret igår kväll (natt), ville ha det brunt. Det blev oranget!! Illa! Helt knallorange vid hårroten igår när jag gick och la mig men som tur var så va det ganska brunt när jag vaknade dock verkligen inte den färgen jag ville ha. Vi får se hur det här blir.

Håller på att städa lägenheten nu. So Long!   
Helgens tävlingar

Trött efter en hård tävlingshelg på SURF.

Lördag:
Klev upp jättetidigt för att koppla för transporten (skulle köra själv för första gången). Lastar vid ett, otroligt snäll att lasta själv. Sedan bär det av med en Rinaldo som kastar sig och galopperar på stället i alla kurvor. Huvva! Kom iaf fram tillslut. Startade MsvA:1, känndes riktigt bra. Tyckte inte vi hade några missar (förutom seriebyterna som jag redan visste skulle bli knas), hade flyt och bra tempo och form. Tyvärr så höll inte dommaren med, hon tyckte att vi hade många missar och att vi va lite slappa. KAn ju bli så när man tycker att det är bra och bekvämt fast egentligen är det lufsigt och utan sammling. Fick iaf 58 % och kom sist =( Men jag tyckte iaf att det gick bra så jag va glad iaf, kände mig bara lite sågad när jag hörde poängen... 

Söndag:
Fick med mig lillasyster denna dag. Nu gick det bra att köra men kröpkörde inte lite! Haha! körde typ bara med kopplingen i alla kurvor. När jag kom ut på E4an kom en bil i full fart med tjutane tuta och slickade mitt ekipage och körde in mitt framför mig. Jävla idiot! Efter honom kom en annan bil i full fart men han höll sig i sin fil. Han körde om den första bilen och stannade mitt framför honom, klav ut och skällde ut honom. Tokigt!
Debuterade Prix st Georges på 59 %, inte illa! Han va riktigt fin och lydig, hade också bättre samling och tempo. Den första bytesserien var i vart 4:e men jag glömde det och satte för en gångs skull 3:orna. Haha! kom sedan på att "Satan, det är ju nu jag ska göra 3:orna!" Klantigt värre men jag är jättenöjd.

image42
image43

Jag och Rinaldo ©