Emma

Storstädning
Idag har jag och alla andra hästägare (med många fler) sanerat hela stallet! Nu kommer äntligen isoleringen efter kvarkan att upphävas. Och jäklar vad vi skurat och virconat! Skurade min box igår så jag kunde direkt vircona boxen i morse. Väldigt stolt över att jag köpt en liten gul sprayflaska som jag hade virconet i. Hjälpte sedan K att skura. Vid lunch gav vi hästarna hö och sedan drog vi till stan och köpte var sin subwaymacka med kaka till. Fick lära mig av K att "man ska äta efterrätten först" men det gjorde inte jag och jag var ganska nöjd när jag hade min kvar. Men det där tokiga sugröret, först finns det ingenstan men sen är det ÖVERALLT! 

Lagomt trött nu efter denna skrubbande dag!

Gjort premiärridturen i paddocken för i år, fast behövde longera av honom lite bus och brall först. Imorogn blir det dressyrträning! 

Anmält mig till Sundsvalls tävlingar i sommar, 15-17 Juni. Kommer bli en kul tävlingstermin trots allt ändå!

Snart sommar på riktigt!!
Det som inte dödar...
... det härdar, right?!

Trodde verkligen inte att jag skulle leva att se denna dag men här är vi ju nu och dagen är ju dessutom över. Efter två veckor av nattjobb och sömnbrist ska jag nu riktigt njuta av att vara ledig i två hela dagar till (utöver denna). Tror inte jag sovit mer än 5h i streck de senaste två veckorna så jag har lite att ta igen...

I dessa trötta, sega och griniga tider så är det bra att jag har någonting som får upp mig ur sängen på dagarna och som dessutom får mig att längta tills jag får gå upp och cykla iväg. Självklart min alldeles egna lille Lellis! Åh, han har minnsan varit så fin att rida på den senaste tiden. Han har iofs alltid varit fin att rida på men nu är han verkligen på gång och utvecklas väldigt positivt. Jag blir så glad av honom. 

Dagen har idag betsått till största del av att skura boxen (och lite annat) för att jag var för seg för att rida ordentligt (ironi?). Han hade också redan en planerad vilodag idag. HAde egentligen tänkt skritta ut i skogen och på förmiddagen såg det ju lovande ut tills att himlen fylldes av mörka moln och luften fylldes av regn... Då fick det bli en mysig barbackaskritt i ridhuset istället, påföljt av en titt i paddocken och en mini promis i skogen. Efter det fick den lille sötisen även gå i skritten (haha för seg för att rida?). Nu har vi en vecka fylld med träning framför oss, måndag och onsdag för Marc och torsdag för mamma. Nästa vecka kommer också AH så vi känner oss verkligen på gång nu! Tävlingsterminen here we come! 

Nu ska jag sova, imorgon blir det storsanering av stallet så att vi äntligen får bli utsläppta!
7 år!
Idag fyller min lille Lellis 7 år på riktigt! :)
Tänk vilken söt liten fölunge han måste ha varit när han föddes i Tyskland 25 April 2005. Och tänk att han börjar blir så vuxen... Hinner knappt med, va han inte 5 år nyss och bara en liten "sparv"?

Vi firade iaf med ett ordentligt dressyrpass (som gick superbra, oj vad han är fin att rida på just nu) och sen lite extra gottigott i betforhinken (extra mycket morötter och sockerbitar)!Grattis min lille älskling!