Emma

Rosa blogg!
Måste ju göra någonting för att få fler läsare och kommentarer! Haha! Nä men hittade en så fin bild att ha som bakgrund (som för övrigt är kinesiskt körsbäsrträd som står i kungsträdgården) och då blev det bättre såhär. Känns lite sommrigt då också. För sommar är det här, även om det i söndags lovades sol sol sol idag fast det blev mulet och blåsigt och någon hade för lite kläder på sig så är det bra väder och varmt.

Valborg ska spenderas i stallet och hos moster och kussarna. Blir superdupertrupermuper!

Idag tog det två timmar från det att jag satte mig i bilen på Hogsta tills det att jag körde in på gården, TVÅ timmar!! Okej spenderade undefär en halvtimme på Max i Solna men att bara ta sig dit tog ju en timme. Grymma köer. Btw så blev jag uppraggad av en gammal, tjock, norrbottning i Maxkön. Inte rätt dag idag gubbe lilla. Måste än en gång tacka för Vinyl 107, de gör att köerna inte känns så långa ändå. Perfekt med önskemusik just när man fasr från jobbet också, då spelas ju de bästa låtarna. 

Att ringa efter 22.00 är inte okej, inte sms heller för den delen!

Idag har jag varit duktig och sett till att få vinterdäcken utbytta. I sista sekund minst sagt, men känner mig faktiskt lite duktig.    

I helgen blir det kungligt besök. Hon är iaf partydrottning, mer än välkommen ers nåd! Hoppas vi hinner ses lite mer än lite =)

Hoppas alla får en riktigt fin valborg!

Jag har blivit brun!
Vi har så härligt väder här i Stockholm!

Min lediga dag spenderade jag i det fina vädret (så klart)!
Började dagen med att sova ut ordentligt, hade stängt av mobilen och allt för att inte bli störd. Sov faktiskt länge tycker jag, vaknade halv åtta. Ja okej, ni kanske tycker det va tidig morgon men jag kliver ju upp halv sex på vardagarna så det blev ordentlig sovmorgon för mig. Började med att ta en promenad i trollskogen (som för övrigt typ ser mer ut som vitsippeskogen) före frukost i solen.Lite senare på dagen for jag, pappa, faster, farbror och kusinvitamin ner till kungsträdgården och åt lite lunch och glass. Sol sol sol! Here comes the sun... Blev en väldigt trevlig promenad i solen och värmen. och vet ni? Jag har blivit brun! Haha! Inte röd, utan brun! Fast jag lite röd först kan jag väll erkänna... Solsting?! Kvällen bjöd på middag (ja eller det va faster som bjöd på middagen) och galen omgång av tågspelet, har inte skrattat så mycket på länge. Idag har jag haft långdag i stallet. Det är ju så mycigt där. Hade lite tid att ta igen nu när jag varit ledig en dag (även om jag inte kunde slita mig helt). Lillen är ju så söt och mysig så man vill bara krama sönder honom, vilken liten gullis (och Jojo om du läser detta, tror du skulle gilla honom). Travat på Midi och skrittat på Pelle. Har jag världens finaste, snällaste och bästa hästar som jag tar hand om eller! Helt underbara!   

 Ledighet!
Ledig imorgon! Feels goooooooood! Ska stänga av mobilen och sova tills jag vaknar, blir säkert inte längre än till 7 ändå.

Kom just hem från en trevlig kväll med pappa på Hard Rock. Fast det tog typ först en halvtimme att hitta parkering, sedan tog det en timme innan vi fick ett bord. Det va det värt! Vi fick hänga i baren tills ett bord va ledigt, det satt en mupp och kollade på mig hela kvällen, och inte positivt för han var verkligen en MUPP! Typ oj-jag-har-bott-hos-mamma-hela-livet-och-nu-är-jag-40-och-har-ingen-tjej-mupp, mycket attraktivt, NOT! Aja bortsett från det hade jag och pappa trevligt iaf. Vi fick till och med se en Beatles-video, man blir så glad. Intressant, Rolling Stones-tröja, Beatles-skor och Elvis-plånbok, en helt vanlig 20-åring i dagens samhälle. Haha!

Travat Midimixen idag. Roligt roligt! Pelle och jag har varit ute på två härliga promenader i värmen (huuuur varmt som helst!) och Lille har fått beta lite, han blev glad, vi har också hunnit ha lite kvalitetstid med lite mys. Han är så go, man vill ta med honom hem så han kan sova i sängen.

Mätt, belåten, trött, ska sova...
God natt!