Emma

Bara för att jag...
...är ledig idag och är klar på stallet och är trött så har jag krypit ner i sängen med datorn och en godispåse. Vet inte när jag senast kunde konstatera att kl är 16.30 och jag inte har någonting mer inplanerat under dagen! Hade dock tänkt städa lägenheten och hinna se iaf 2 Clintanfilmer innan jag ska sova. Sova ja, det behövs verkligen. Jobbat kväll nu i några dagar denna vecka och några dagar förra veckan. Blir nattjobb i helgen också. Blir ju automatiskt lite mindre sömntimmar då eftersom att jag envisas med att vakna tidigt för att åka till hästen. Men det är han ju värd.

Imorgon är det 1 december:
Någon snö? nej!

Tragiskt... Bara några minus idag hade väll räckt för att det skulle ligga ett fint snötäcke till morogndagen men istället fick vi spöregn. Mycket oönskat. Ska det ändå vara nederbörd så kan det lika bra vara snö...

...Många hästar får kolik just nu (kan räkna 5-6st de senaste 3 månaderna), får höra olika anledningar från olika håll men bla kan det vara klimatet just nu. Kännslorna går självkart mest till de olycksdrabbade som förlorat sin häst som följd men det är ju klart att man själv blir lite orolig också. Alla säger olika saker om vatten i hagen, hö, silage, vatten i boxen, motion. Man blir helt snurrig! En hästägares värsta mardröm är ju att se sin älskade häst bli sjukare och sjukare utan att kunna göra någonting och det värsta som finns i hela världen är att ta farväl av en vänn. Det finns ingenting som gör så ont! Har iaf bestämt mig för att det finns en person som jag ska lyssna på när jag är förvirrad (gällande hästar) och det är min mamma. 

Nä, nu blev det alldeles för djupt snack. Clintanfilm nästa!    
Oj vad tiden går!
Varit på en underbar liten mini-semester i Stockholm hos min faster, ingifta farbror och min kusin-vitamin. Flög ner i torsdags och kom hem måndag kväll.

Mycket roligt har hittats på. Varje dag har det (för min del) sovits ut, ätits (väldigt) god mat och spelats spel. Väldigt trevligt. I fredags så gick jag på stan största delen av dagen och sen fram mot eftermiddagen åkte jag och kusin-vitamin och hyrde film. Skulle se Monty Phyton men det hade de inte så det fick bli "Old Dogs" istället. Den bjöd på många skratt för oss alla, trevligt med en mysfredag. På Lördag så for jag och faster på stan en sväng (kvalitetstid) och sen gick vi på bio och såg Tin-Tin-filmen. Den har ju fått väldigt bra recensioner får alla håll och jag måste ändå säga att jag blev positivt överraskad. Den va jättebra! Såg den inte i 3D dock, tror att det är en upplevelse. I söndags hann vi med lunch på stan (italienskt), sen tog vi en promenad och kollade på NKs julskyltning (skyltsöndag) och sen gick vi och såg "Spamalot" på Oscarsteatern. Den var väldigt underhållande och trots att vi satt ganska högt upp så såg man och hörde allt. Jättetrevligt! På måndagen for jag åter ner på stan då de andra jobbade eller var i skolan och sen åkte jag hem efter en god middag och lite spel. 

Underbart att få ta ett litet break i vardagen och finna ny inspiration!     
Indianer, Cowboys & Clintan
Ok, bättre sent än aldrig (som jag brukar säga)...

Medlemsfest för hästmänniskor förra helgen (visst va det förra, inte förrförra?). Gaaaalet kul!! Va där med världens bästa Anna och syster yster. Himla kul tema; Indianer & Cowboys. Hade ju en period för några år sedan så jag var väldigt inspirerad av indianer, var nog efter att ha sett "Dansar med Vargar" tror jag. Har ju alltid varit svag för cowboys och gillat westernfilmer (Kevin har gjort massor utöver den ovannämnda och är dessutom ett fan av Familjen Macahan). Min nya "favoritman" råkar dessutom vara westerna främste, nämligen Clint Eastwood! Trots min nyvunna (och något olyckliga) kärlek till denne (gode, hehe) cowboy så valde vi att vara indianer.

Blev staylad från topp till tå och tror att det enda jag ägde av det jag bar var underkläderna och mina strumpbyxor som det efter kvällen var 5 hål i. Anna fixade sminkning, håret och kläderna tills jag var (om jag får säga det själv) "Gorgeous"! 

 
Finns dock tyvärr ingen jättebra bild...

För att understryka att vi var indianer (trots att vi var så snygga) så hade vi fjädrar i håret.
 


Kände mig väldigt "munter" under kvällen och sjöng och dansade som aldrig förr... eh, eller mer som vanligt (hihi). Kändes dock dagen efter att jag gått i högklackat vill jag loooova! Men tack alla inblandade för en otroligt trevlig kväll och speciellt tack till Anna som är underbarast!

Syrran & Anna

Having a good time? Yes sir! But where is my Clint?!!!