Emma

En dag i stallet
Igår blev det en riktig heldag i stallet.

Jag började med att rida min vackra Don Leonardo på träning för mamma. Vi tränade mycket på skolor och även om jag tyckte att han kändes lite "matt" (kan bero på att han gått ganska hårt och dessutom i ridhus i tre dagar innan) så verkade mamma tycka att dte såg ok ut. Sen red jag igenom MsvC:1 inför debuten i Oktober och jag måste hålla med mamma om att det gick väldigt bra. Allt är ju relativt, vi är ju grönisar på den nivån men han är så duktig och positiv ändå.

Efter det så fick han gå ut i hagen och sen mockade jag åt honom. Gjorde en ordentlig rensning och la in nytt spån. Sen fick jag rida den fina lilla C-ponnyn Fire. Jag är kär! Helt fantastiskt fin ponny, tyvärr dock lite liten för mig men han kämpade på så fint. Känns som Lelle att rida bara tre storlekar mindre. Tog det ganska lugnt med honom men det var väldigt roligt.

Sen mockade jag och fixade mat åt Raspen & Kingen och sen vidare med Fire också. Emellan allt så har jag ju självklart hunnit snacka lite. Känns så skönt att bara fördiva tiden och känna att man inte behöver stessa. Stallet är ju min fristad där jag kan slappna av.

Kvällen spenderades hemma hos farmor och farfar där jag fick god mat och trevligt sällskap. Vilken bra dag!
Upp & ner, fram & tillbaka
Livet går verkligen upp och ner. Red den underbara hästen i söndags och det gick så väldigt bra. Kände kanske inte att jag red så bra som jag brukar men hästen ansträngde sig verkligen och gjorde sitt bästa. Igår red jag igen och då va det som att jag hade tappat all feeling och som att jag inte kunde rida. Hästen förstod ju så klart ingenting men försökte väll så gott han kunde trots förvirringen. Sen red jag idag igen (lite smått nervös för att göra en repris och för att det är en svacka på gång) och han var helt fantastisk! Tänk hur det kan vända. Tror att jag bara var i en tillfällig svacka igår. Idag la jag dessutom om träningen genom att bygga ett litet hinder och rida i hoppsadeln, jätteduktig var han. Känns så bra inför att jag ska träna för mamma imorgon. Planerar att rida igenom MsvC:1 då inför tävlingen, det ska börjas i tid och det är ju lika bra att passa på då man har hjälp.

Varit mycket i stallet nu de senaste dagarna, faktiskt cyklat dit 3 gånger igår och det blir nog tre gånger idag idag också. Men känns helt klart värt det! Tur att det är relativt nära (5 km) och att det dessutom är ganska hälsosamt att cykla. Men vad ska man annars göra på sina lediga dagar?
 
Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav

Det har varit en bra och trevlig men lång helg. Har försökt ta igen mig efetr förra helgens nattjobb men det vill sig inte riktigt, känner mig fortfarande lite trött. (kanske därför jag däckade i soffan igår kväll och sov till 3 i morse innan  jag vaknade och bytte om, borstade tänderna och la mig i sängen.) 

Jobbat på stenhårt och bra va nog det för det har varit mycke folk i helgen. Vilken tur då att man fick jobba med bästatse Vickan och Lotta och några andra härliga människor (ingen annan nämnd, ingen glömd). Fast söndagen var väll kanske inte min skarpaste dag, kändes som att allt jag rörde gick sönder eller föll eller blev fel men vi hade ju kul ändå. Nu har jag tre lediga dagar, som helg mitt i veckan, och ska försöka vila upp mig ordentligt nu= vara mycket i stallet. Btw, va det nån som såg Kevin på Skavlan? Helt underbar, jag smälte!

Lotta, Erika & Jag på TC

Har även hunnit spendera lite tid med kusinvitamin, faster, farmor och farfar i helgen och fått god mat och spelat spel (som jag tror att jag förlorade alla omgångar).    

Grattis till Jonasdotterskan som vann helgens högsta klass och som dessutom hade fina placeringar i andra klasser. Du är grym!!

Det känns nu som att sommaren verkligen är över och hösten har tagit tag om oss med ett järngrepp och bidragit med kyla, vind och regn. Men jag står fortfarande fast vid att det bryr mig ganska lite då jag har en så underbar häst som jag älskar ♥ (gick väldigt bra att rida igår igen).

Vackra Don Leonardo med blågul rosett på SURF

Vill bara ha det sagt (och det är så löjligt att jag måste skriva det längst ner) att jag tycker att det är komiskt och ganska tragiskt då det finns personer som kan ytterst lite, och som inte har någon erfarenhet, som ändå går runt och kritiserar andra bakom ryggen och snackar skit. PATETISKT!