Emma

Ledig dag!

Ledig dag idag. Känns bra efter gårdagens personalaktiviteter med världens bästa kollegor. Kan säga att det känns i kroppen att vi gjorde yoga igår! Men det är skönt, då vet man att man jobbat på. Det var en väldigt trevlig middag också och efter den så spenderade jag mesta delen av kvällen med att sjunga! Och eftersom att jag älskar att sjunga så kan ni gissa att jag hade en rolig kväll.

Idag är jag helt ledig och fick dessutom sovmorgon (tack E). Så sömntimmarna för närvarande tror jag till och med ligger på + (väldigt ovanligt). Fast jag jämnar ut det med att jobba natt i helgen... Sen har jag varit i stallet och joxat och grejat. Väldigt trevligt! Och sen har jag ridit min underbara, vackra, lilla Ferrari på kandar idag. Oj som han jobbar på! Vi gjorde jobbade mycket med samlingen, gjorde mycket skolor och enkla byten. Måste säga att skolorna är riktigt bra! Han är så duktig min fina lilla L

För alla er som vet att vi har haft en liten svacka så kan jag bara säga att min häst har vänt osäkerheten till ännu starkare kärlek till honom!

Till veckan ska vi prova en ny tränare, från Portugal. Ska bli jättespännande! Han håller först i teorilektion på tisdag och sen så ska jag rida onsdag och torsdag. Hoppas verkligen att kvarkan släpper snart på våran förening (det finns hopp) så att jag får åka och tävla sen. Nu är det MsvC som gäller för hela slanten och vi är på G!!

What A Feeling!
Åh vilken kul dag! Inget jobb, men ändå full rulle med olika aktiviteter.

Började med att rida hästen i morse och jag kan verkligen inte beskriva hur fin han var! Han var så lösgjord och framåt att det kändes som att hela hästen var framför mig och att bakbenen skulle ta i frambenen. Som att köra en Ferrari! Gjorde jättebra enka byten och skolor (till och med slutan på diagonalen). Helt fantastiskt underbar!! Imorogn blir det nog kandar. 

 
Åh vad jag vill ut och tävla!

Efter stallet så åkte jag till IKSU för ett Yogapass med kollegorna. Jättehärligt! Fick ta i som tusan och sen blev jag så väldigt avslappnad. Kan inte minnas senast jag inte hade några spänningar alls i kroppen.

Nu ska jag iväg på utbildning och sen blir det middag ute. Efter det får vi se vart kvällen bär, men ska jag vara ärlig så är jag mest peppad på att åka till stallet imorgon och rida min fina häst igen! :)

Kramar!
Effektiv vecka!

Vad mycket man hinner om man har mycket att göra! Haft en väldigt effektiv vecka.

Började på måndagen med en ledig dag från jobbet, så det fick bli en heldag på stallet och ridning av två hästar (Kingston & Lelle).
På tisdagen red jag två hästar (Kingston & Lelle) före jobbet (kl16-01).
Onsdagen var lugn, då skrittade jag ut med en häst (Kingston) och sen jobbade jag (kl16-01) medan Lelle fick hoppas av E på kvällen (och de var jätteduktiga!).
På torsdagen red jag två (Kingston & Turnrosa) och sen fick Lelle ta en promenad i skogen, sen jobb (kl16-01).
På fredagen red jag en häst på morgonen (Kingston), sen jobbade jag (14-19) och sen red jag en till häst på kvällen (Lelle).

Efter en sån hästig vecka så fick jag dock en lugn helg då jag var ledig från jobbet och bara behövde rida min egna häst. Men det har varit väldigt roligt att rida andras hästar i några dagar och släppa på kraven på min egna.
Nu veckar det dock som att jag har dragit på mig en rejäl förkylning så den här veckan ska nog bli lite lugnare än den förra...

So Long!