Emma

Tillbaka till verkligheten
Nu är det dags att komma igång på riktigt igen så därför flyttar jag och Guzzman in på Hippo imorgon. I sommar har det blivit drygt 3,5 veckor på bete varav 2 med vila för Guzzman. Han fick även tre dygns vila efter vaccinationen innan vi logerade lite ikväll. Imorgon planerar jag att rida på morgonen och sedan flytta honom efter jobbet. Det känns bra men kommer kännas bättre när han är på plats. En tråkig sommar har det varit vädermässigt men det har varit ett fint bete fö honom. Han kommer nog sakna sina hästkompisar. Men nu måste vi komma i form inför ö-vik om två veckor där vi ska debutera med MsvC:1 och MsvC:2. Vi åker bara dit på lördagen och rider båda klasserna då. Helgen efter ska han få gå 1-2 klasser på hemmatävlingen men då blir det endast på söndagen då jag jobbar på lördagen. Han känns väldigt fin när jag rider men vi behöver nog slipa programmet lite tillsammans. Ser verkligen fram emot att få starta, det ska bli jätteroligt och väldigt spännande. Men nu är det dags att sova så att jag orkar åka och rida imorgon bitti! Jag har ju trots allt faktiskt inte ridit sedan i lördags (pga regn och vaccination) så nu har jag nästan abstinens! 
Min fina Guzzman 
About me
Put a thought in my mind
I will give you an idea
 
Put a pencil in my hand 
I will give you a poem
 
Put love in my heart
I will love you back
 
 
Give me hope
And I will 
Give you strength
 
Give me faith
And I will
Give you courage
 
Give me love
And I will 
Give you love
 
Give me bullshit
And I will
Give you hell
Dagen som regnade bort
Så solig och vacker dag igår! Jag började kl 7 med att köra några tvättar och sedan under tiden de tvättades springa 6km i solskenet. Jag jobbade 10-16 och sedan åkte jag till Guzzman och passade på att hoppa lite i värmen. Det gick superbra! Gjorde först lite travbommar och studs och sedan hoppade vi ett litet hinder. Guzzman var lydig och hoppade rutinerat mina små övningar. Efter ridningen åkte jag ut till stugan där jag och pappa grillade kyckling och hade mysigt. Det var en fantastiskt fin kväll! 
 
Men idag... Idag bara regnar och regnar det! Otroligt tråkigt då jag är ledig dessutom. Tur att jag har ett roligt men superhemligt projekt som jag har kunnat pyssla med. Projektet är i tre delar och en del är nästan helt klar och en annan del är påbörjad. Det finns mycket blåbär i vår stuga så till frukost åt jag kvarg med blåbär i. Jag satt med mitt projekt fram till lunch men sedan orkade jag inte längre och beslöt mig för att baka blåbärs-citronmuffins istället. Så blev det! Känns som en bra aktivitet när dagen regnar bort utanför fönstret. I eftermiddag ska jag åka hem och städa lägenheten och om regnet lugnar sig lite ikväll så ska jag motionera Guzzman lite.