Emma

Ledig dag = stalldag
Ojoj, blev en lång dag i stallet. Men vad tusan, om man är ledig finns väll ingen anledning att stressa? Började med att mocka och sen gå på möte. Efter det så red jag tre hästar. Först skritt i skogen med Rosa. Gnaks akallt ute men man ska inte klaga så länge solen är uppe! Väldigt mysigt måste jag säga.


Sen red jag Lelle, lite dressyrtrim inför morgondagens klubbtävling. Ska rida MsvC:1 och tänkte slå på stort och debutera innanför staketet med kandar. Dagens ritt var helt ok fast matte var lite ofokuserad... men det ska nog bli bra imorgon ändå. Avslutade med att rida Kingston. Han kändes pigg och fräsch och jobbade på väldigt bra. Imorgon blir det nog dressyrsadel för herrn!

Ledig i helgen så jag spenderar i princip all tid i stallet Imorogn blir det morgon i stallet, rida fina KIngston och sen klubbis med Lelle och Tosca (LB:2) som ska få kolla på staketen för första gången. Spännande!

Somade gott igår efter jobbet men vaknade plötsligt vid 3.30 då grannen tydligen skulle ha efterfest (idioten!). Sjöng och skrek och stojade så jag kunde ju inte somna om, var väldigt nära på att gå över dit och knacka på dörren! Händer det i natt igen så kommer jag nog att göra det. Fick lov att sätta igång Simon & Tomas för att kunna somna om och slippa höra på oväsendet.

Här kommer en bild på mina älskade stövlar som är så fula att de bli snygga! Och dessutom är de väldigt sköna så jag vill inte ta av dem, fast de är dock ganska kalla...
Snö?
Rastat hästen på longerlina idag och kan säga att han va buuuuuusig!! Bock och brall i flera varv. Hade kanske lite att få ur sig. Va busig att ta in också och kunde inte stå still då jag gjorde i ordning (väldigt ovanligt)... Tror han protesterar mot snön som nu har fått för sig att falla igen. Isf förstår jag honom, det ska ju vara vååååår nu!!

Jag har fått gummistövlar av mamma i födelsedagspresent och jag verkligen ÄLSKAR dem! Vill ha dem på mig jämt!! Så sköna och snygga (egentligen inte snygga men de är på nått sätt så "inte snygga" att de ändå blir snygga)!

Nåväl, nu blir det ett ryck på jobbet inför en ledig helg som mest kommer bestå av hästar, hästar och åter hästar!!

Längtar efter sommar, sol och bad (och kanske lite ledigt också)!

Det finns dom som kan vända ens humör bara genom att finnas,
De som alltid tröstar då man är ledsen,
De som verkligen ställer upp då det behövs,
De som torkar ens tårar då man gråter,
De som håller om en då man känner sig ensam,
De som tittar en djup in i ögonen och utan att säga ett ord ändå visar att de älskar en. ♥

Its amazing how you can speak right to my heart...
Without saying a word you can light up the dark ♥