Emma

Tillbaka i Umeå
Nu är jag tillbaka i Umeå igen på obestämd framtid.

Stockholm har varit såååå kul! Saknar alla redan... Saknaden lär ju bli större allt eftersom jag inser att jag lämnat dem. Vill bara säga att jag älskar er! Men vi ses igen, vill jag lova.

Blir bra att Katean kommer på torsdag. Annars hade jag nog blivit deprimerad och kanske flyttat till Sthlm vem vet? Peppar iaf, ska leta reda på alla träns och täcken nu, och börja inreda lägenheten lite. Fick den idag så den är hittills rätt tom. Men det löser sig nog också, kommer väll bara at ett tag.

Lyckats börja plugga också. Första dagen, uppropet, idag. Fattade typ hälften. Blev bara trött men det ska nog också gå bra. Flumkurs men det passar ju mig. Är nog lite trött efter de nio timmarna jag satt på bussen igår.

Full Rulle! 

Tänker inte lägga ut någon bild för jag är rädd att jag blir deprimerad om jag kollar igenom dem... 
Hogstadamen

Det finns en person som verkligen gjort min dag idag!
Och här är hon i egen hög person;

Hogstadamen ©
Genom att bara vara sig själv lyfte hon mitt humör till skyarna. Vilken brud! Sprida sån glädje bara sådär. Glad är jag för det iaf, och det va jag inte innan!
Blev ju inte sämre när hon hjälpte mig med lilla Kate. Det blev så bra, behövde det verkligen för min egna ridning, Kate brukar ju vara fin ändå. Men nu va hon superfin!

Jag och Kate ©

Nu är det bara 5 dagar kvar innan jag åker hem igen... Kommer sakna alla så!
Men jag kommer och hälsar på, kan nog inte låta bli =)

E

Happy, happy!
Så glad, så glad, så glad...

Glömde nämna i förra att jag varit på spinning. Hade förvånandsvärt bra kondis trots allt. Kul va det och man sov väldigt bra efteråt. Ingen träningsvärk fick jag heller vilket va tur eftersom att jag går så mycket i jobbet just nu.

Har jag börjat städa ur som jag skulle? Nä...

Om exakt en vecka vid den här tiden är jag faktiskt i Umeå. Kanske blandade kännslor hos er också (jag lämnar ingen oberörd...) men det ska faktiskt bli skönt att komma hem.

Har upptäkt en liten knöl på min vänstra handled... bäst att inte visa för mamma för förra gången jag hittade en knöl blev det livat och doktor och operation. Den gör ju inte ont, förutom om man slår på den med någonting och om någon trycker jättehårt på den (Becca). Tror inte det är nån fara.  

För övrigt löjligt glad igen, va ju ett tag sedan sist men det finns en sak man lär sig genom att gå igenom tunga och jobbiga saker och det är att man kommer tillbaka. Jag är sådär glad att om nån är irriterad så blir den arg på mig (fast det har inte hänt... än). Känner mig fri och galen. Hög på kärlek, lycka och frihet. Vilken underbar känsla. Hoppas bara att allt går som det ska och att det blir som jag tänkt. Kan ju inte låta bli att bli helt genomlycklig fast jag vet att jag borde ta det lugnt.

För att ni ska förstå hur glad (och för att det är en så hysteriskt ful bild) så ska jag visa.
(Vill säga att det inte är i mitt bästa ögonblick men det tokiga är att det är det ju... Haha! tragiskt...)
För att ingen ska bli skärrad för livet så lägger jag ut den som miniatyr... de som är modiga nog kan ju klicka på den.
Den är till dig Beccy!


E