Emma

Göteborg here we come!
Nu börjar det dra ihop sig och om några (närmare bestämt 8) timmar så tuffar jag och syster iväg ner mot Göteborg!!

Jag ska ärligt erkänna att jag har lite pirr i magen, ska bli riktigt roligt!

Dock så har jag lite separationsångest... Känns jobbigt att lämna Lelle hemma nu när det verkligen går jättebra med honom. Men han är i goda händer och det är ju bara två dagar sen drar vi igång med träningen igen.

Jag har lagt upp en budget (obligatoriskt vid hästmässan) och en prioriteringsordning så att jag i första hand köper sånt jag faktiskt behöver. 1. En ny tävlingskavaj (helst Pikeur), 2. Ett riktigt snyggt pannband till Lelles dressyrträns (mycke strass), 3. Svart rundsytt träns till Lelle eller vita benskydd till tävling... Känner faktsikt mig så nöjd med min schabrak-benlindor kollektion här hemma så jag känner inget behov av att göra av med pengar på det (otippat för att vara mig), risken finns ju dock att jag blir sugen när jag väl är där...  

Nu ska iaf lägenheten städas till (man vill ju komma hem till en ren och fin lägenhet) och sedan ska jag packa och sen fixa matsäck och annat gott till resan (mycket viktigt).

 
Två galna fröknar Berg lösa i storstan... hur ska det gå?
Tidig morgon...
Det har blivit en tidig morgon nu två dagar i rad eftersom att de skulle byta förnster i min lägenhet.
För det första är det rörigt i den lilla ettan då ingenting får stå närmare fönstret än 1,5m ifrån... För det andra fick jag en lapp där det stod "vi kommer att byta fönster på Onsdag, under dagen..." Men "under dagen", när är det? Kände att jag behövde vara ute ur lägenheten kl 7 då jag vet att det brukar börja borras och grejas då. Men när jag sedan kommer hem runt 17.30 igår em så är lägenheten fylld av byggrejor och saker! Kände därför att jag behövde vara ute därifrån kl 7 i morse igen... I em hoppas jag verkligen att de är klara för jag måste få ordning och sedan packa eftersom att jag ska åka till Göteborg med syrran på fredag. Fönstret är iaf bytt så jag vet inte varför de behövde lämna saker där (dessutom fällde de inte ner toalettlocket!!! Gubbar!!!).

Nu har jag suttit på Universitetet sedan 8 och väntat på att dagens föreläsning ska börja... 10.15, så nu är det inte länge kvar.

Ses & hörs!
E
Hoppning!
Idag har jag och Lelle hoppat högt! (för oss iaf)
Jag fick hjälp av världens bästa syster-yster!
Vi började med en 5,5a (för er som inte vet: en travbom in på ett kryss och sedan 5,5m=ett galoppsprång fram till en oxer) där jag lyckades hoppa 1 m och det kändes jättebra! Kände mig inte ens pirrig utan det va bara att rida! Underbara språng!!
   
Sen gjorde vi en bana på tre hinder, en oxer ett räcke med lådor (första gången) och ett räcke med vattenmatta. Tror ni att han brydde sig om lådor och vattenmatta? Näe, inte ett dugg! Underbara häst! Banan låg på 65-75cm (alltså ca 5-10 cm högre än förra gången, det tar sig)

Om jag får säga det själv så har jag skämts lite över min sits i hoppningen förut och jag var förut lite rädd att jag inte skulle kunna hänga med Lelle i sprången... Men det visar sig ju att det ändå ser ganska bra ut (tycker jag iaf)!

Nu blir det en lugn helg för min lille prins och för mig blir det jobb, men det känns ok efter en tentavecka!
Tjo!
E