Emma

Panik!
Sitter i min lugna lägenhet, har just laddat in en tvätt med vita schabrak i grovtvätten i källaren och sedan lagat lite mat och lyssnar på musik innan jag ska dra igång med lite skolarbete... Plötsligt knackar det på dörren. What?! Utanför står en man som undrar vad jag tvättar i groven (shiiiiiit, pulsen stiger, finns ju stor möjlighet att hästsaker är förbjudna att tvätta där nere!) "-Eh... schabrak..." får jag ur mig. Mannen upplyser mig om att det är alldeles vitt i maskinen. Ok! Jag upplyser honom om att det är vita schabrak men att det inte är många. Visar sig att det antingen är feldosering av maskinen eller så har någon fyllt medel i den för det skummade som tusan. Nere i källaren är det en samling med bland annat Vicevärden (känner mig inte mindre panikslagen inombords för det) men de var väldigt snälla och sa att jag nog kunde köra nästa tvätt också... Haha! Fortfarande inte riktigt fått ner pulsen, ni som känne rmig vet ju hur jag hetsar upp mig över småsaker och är rädd för att göra fel. Nu ska jag ner och byta tvätt iaf...
För de som vill se...
...så finns film på mig & Lelle från helgens LA:3 på hemsidan och på youtube.
Underbara häst!
Min fantastiska häst har varit otroligt duktig i helgen!
Igår så red vi LA:362,58% (superfina siffror för att vara tredje starten i LA) och fick en 5:e placering (vår första placering i LA). Idag så red vi LB:262,67% och fick en 4:e placering och var också med och hjälpte vårat division 2 lag till seger. Så för att summera så kom jag hem med tre rosetter på två starter och båda ritterna över 62% -Helt otroligt bra!!

Han har skött sig som en pärla hela helgen och var jättefin i går och tuffad på bra idag trots stark vind och mycket regn, vilken liten ängel. Nu blir det vila imorgon och sen peppar vi igång inför Skellefteå nästa helg med final i division 2.

Jag & Don Leonardo i Vännäs ©