Emma

Igång igen!
Efter en härlig vila så känns det ganska skönt att få komma igång igen... Hästen är inne på Hippo igen och jag har hunnit bada och pälsglansa honom ordentligt. Longerade lite igår, gick lite trögt (men det kan tydligen göra det efter sommarvila) men han hade inte glömt hur man gör iaf. Idag red jag lite på honom. Han kändes väldigt glad och framåt. Åh så kul att rida igen, 4 veckor sedan sist. Känner mig alldeles lycklig inombords och det har inte varit så kul på jobbet som idag på väldigt många dagar. 

My beatuiful Don Leonardo, you light up my life! ♥
 
Solig dag i stugan
Idag har jag spenderat största delen av dagen ute i stugan tillsammans med pappa, faster, kusin, farmor & farfar. Också Moje så klart! Haft en riktig sommardag! Skulle först bada men pga sjögräset och fiskarna doppade jag mig bara till midjan (vågade inte gå ner från stegen till bryggan). Istället drog jag på mig våtdräckten och vattenskidorna och bad pappa starta motorn på båten. Var ju ett bra tag sedan (minst 5-6 år tror jag) jag åkte senast men tänkte detta ska nog gå... På 13 försöket kom jag upp!! Tur man är envis som tusan! Men helt otroligt kul när man väl kom upp så det var värt det! (Kan nämnas också att pappa inte har dragit någon på vattenskidir sedan jag senast åkte, tror jag...) 
  
Efter det så hade vi lite trevligt och sedan åt vi en väldigt god middag som följdes av jordgubbar (från jordgubbslandet) och mjölk till efterrätt. Efter det så tog jag och pappa en båttur och jag fick köra. Starten är lite krånglig men när man väl får snurr på grejorna så är det ju skitkul! Snart kan jag köra själv. När vi skulle lägga till vid bryggan så ska pappa gå fram och ta emot oss. Han tar tag i handtaget på taket och det lossnar! Han faller på rygg rakt ner i vattnet! Min första tanke var: och pappa som hatar att bada! När jag försäkrat mig om att han inte gjort sig illa så kunde jag inte låta bli att skratta lite... Sommarens plurr!! Stackars lånemobilen (som han lånade pga av att han blötte ner den andra för mindre än en vecka sedan -ironi?)... Men vi hoppas att den överlever, de gav ju honom en sk vattentät.

I alla fall en väldigt trevlig kväll i stugan.
Nu ska jag snart jobba... Hejs på er!
Semester
Det visade sig bli lite bättre väder efter det förra inlägget... hunnit bada och sola och göra saker ute.
Haft väldigt roligt och fått äta väldigt gott! Men nu är det faktiskt ganska skönt att vara hemma och få komma igång igen...