Emma

Inte är det konstigt

Bra dag på jobbet igår faktiskt, va på bra humör. Haha ovanligt? Drog massor av dåliga skämt och skrattade högljutt. Kvällen gick fort. Va mycket folk fast inte på natten. Jag hatar när det typ kommer ett fotbollslag som ska ha mat. Men vi klarade det bra.

Snart jul! Ska börja ta fram pyntet imorgon. Blir stressad av alla andra som gjort det. Men det är för tidigt! På stan har de typ satt upp julgranar med ljus för en vecka sedan. Det är för tidigt!! Tidigast imorgon (första advent), det är är ju för fan inte December än. Aja, snart ju iaf. Intressant, måste köpa julklappar...

Funderat mycket eftersom att jag ser mycket Disney. Vill bara säga vilka jävla ideal de sätter upp! Folk klagar på Barbies, men Disneyfigurer har större ögon, fylligare läppar, längre hals, större bröst, smalare midja och längre ben än någon Barbie. Samma sak med de manliga figurerna, alltså de är också överdrivna. Det är ju som inte så konstigt att man mår dåligt över hur man ser ut när man vuxit upp med att man ska se ut sådär vilket är helt omänskligt. Tycker väll också ibland att budskapet kan vara lite oklart. Man får akta sig så att man inte tror att man alltid ska döda de som inte har samma åsikt som en själv. Sjönheten och Odjuret har ett fint budskap. Väldigt enkelt också; skönhet kommer inifrån. Tacka vet jag Lejonkungen, inga ideal och de dödar inte Scar (det gör hyenorna). "Nej Scar, jag är inte som du" 


Nu vet ni!

Lång dag

Upp kl 6 i morse, trodde jag skulle bli väckt men tydligen inte. Tur att jag inte litar på någon och därför ställer klockan. Jobbat i stallet mellan 7 och 12. Ganska kul!
- "Jag måste ju leta som en karl!"
Hade lektion för Forslunda, skitkul att ha lektion igen. Sedan red jag själv, gick inge bra... Red jättedåligt och självklart bestraffar jag min häst för att sakerna inte funkar när han redan måste stå ut med min dåliga ridning och att han inte förstår så ska jag dessutom bli irriterad. Strackare! Har lite... Nä inte lite, MYCKET dåligt samvete. Låter typ som att jag är jättedum, ingen fara han lever! Han verkade inte så upprörd heller men jag mår dåligt.
- "Hur är det idag?"
- "Jag är ledsen, jag och Nalle har grälat."
Låter ju som ett gamalt par. Fast alla blir ju ledsna när de bråkat med dem de älskar. Det är ju bara de som det är värt att ta konflikter med. Också bara de som det är värt att gråta över. Sa iaf "Förlåt" och att jag älskade honom, han verkade glad. 

Börjar jobba på Max kl 18 och jobbar till 04, känns lite drygt. Men man har ju blivit lovad att få sjunga hela kvällen så det borde ju lösa sig. Alltså, jag somnar typ tidigast 5, vilket innebär att jag blir uppe minst 23 h i sträck. Haha kan ju inte bli kul att ha med mig att göra sedan. Som tur var så får ju ingen det nöjet. Imorgon planerar jag att sova länge sedan se en sådär två-tre Disneyfilmer. På tal om det så såg jag Skönheten och Odjuret igår, lätt min nya favorit. Den är så vacker. Äkta kärlek! Ser på Bambi nu. Nalle och Bambbi är lite lika, de är båda så söta. Har några filmer kvar att se om man säger så, så är de sugen på lite Disney? Kom förbi vetja!

Puss  

Ikväll
Jag har varit nere i mammas källare och rotat fram lådan med disneyfilmer (som hon undanhållit för mig under typ ett år! Hon vill väll kanske inte att jag ska bli barnsligare än vad jag redan är). Hur som haver så är typ alla våra barnfimer i lådan och nu blir det disneymaraton vill jag lova. Börjar med Rinagren i Notre Dame, sen blir det Pocahontas  och om jag hinner så ska jag se Lejonkungen också. Tror det blir Jungelboken och Lady och Lufsen, eller kanske Skönheten och Odjuret?

Jag är kär! Han är inte speciellt vacker. Och har kanske inte världens bästa humör alla dagar. Han har små ögon och stora öron. Och så hänger han lite på knäna. Men han är underbar och jag älskar honom för den han är! Vem är egentligen perfekt?

Men tyst nu, filmen börjar!