Emma

KEVIN!!

Åh! Underbart!
Kevin Costner är mannen! Mannen!!! Och troligast kommer jag aldrig kunna kolla åt en annan man...
Han var så bra... Han är så bra!
Finns inte ord som kan beskriva...

Det hela började med att jag tillsammans med några andra självklart hängde på låset in till Liseberg. När jag väl kom in så insåg jag att jag hade världens bästa plats i mitten på rad två var ungefär tre meter från det ställe på scenen där Kevin skulle stå! Innan Kevin och hand band ("Modern West") drog igång så va det en tjej som tillsammans med sin guitarr utgorde förband. Hon va väll  bra. Efter henne va det en paus... sen drog det igång ett ganska långt filmklipp på skärmen bakom scenen. Filmen visade olika blandade klipp från filmerna som Kevin gjort. "Den har jag sett, den har jag sett, den har jag sett..." Sen gjorde han entre. Men inte på scenen som alla trodde, utan bakom alla, där vi hade gått in. Han gick mellan raderna och kramade några kvinnor på vägen till scenen.

 

För min egen del så fick jag ju panik och visste inte vart jag skulle ta vägen. Ögonen blev tårfyllda och hjärtat slog femhundra slag i sekunden. Jag kände hur syret och känseln gick ur armarna och benen och jag kunde knappt röra mig. Jag va otroligt nära på att svimma, allt snurrade... "Tur att jag hade sittplats" Tog ett tag innan kroppen lugnade sig och jag fick verkligen koncentrera mig för att inte svimma. MItt i konserten så sa Kevin någonting i stil med att alla som ville kunde komma fram till scenen. "Jag ska fram!!!" Klev typ på personer för att ta mig fram men det va det värt, fick jättebra plats just nedanför Kevin.


Vid flera tillfällen gick han fram så att de som stod nedanför scenen kunde ta på hans ben, vid ett av tillfällena fick jag möjlighet. "GAAAHHHHH!" I slutet av det hela så tog han hand med flera också och gissa vem som bla fick ta i hand... -JAG!!! Nu kan jag dö lyckligt! Efter allt så tog han upp tre olika (lite äldre) kvinnor som han dansade med på scenen... Åh, vilken man han är! Tror inte jag har fattat allt som hände då ännu...

 

Ja... Kevin spelade ju på torsdagen. Sen på fredagen så gick jag och mamma och såg Göteborg Horse Show på Scandinavium. Den va kul, såg hela dressyren (självklart) och lite hoppning också. Kollade på mycke hästgrejor men köpte inget eftersom att jag inte har någon häst för tillfället. På lördagen gick jag lite på stan och sen tog jag tåget hem... och här är jag nu. Och gissa vad jag tittar på... Men en Kevinfilm såklart!

Hästmättad

Åh... ridit fyra hästar idag. Va väldigt skoj men gissa om jag är trött nu. Länge sedan jag hade en sån heldag på stallet. Dressyrpass med allihopa också, underbart!

Började med super ponnyn. Som  vanligt är han jätterolig och gör alltid sitt bästa. Dunderbarast!

Den andra hästen var Roxanno. Det gick också ganska bra men han va inte så lätt... Väldigt fin häst!

 

Tredje uppsittningen blev på Rosenfels och han var en riktig stjärna. Han va riktigt fin att rida, länge sedan han kändes så bra då jag har ridit (MVG). Vi sysslade med en massa roliga saker, skolorna flöt bara på och byteserier ner till varannat va nemas problemas. Jätteskoj!

Fjärde gången jag drog på ridstövlarna var det för att rida Kerdos. Han va duktig och gjorde som vanligt allt man bad om. Kändes dock lite blek efter den store... Hade börjat bli lite trött också så vi tog det lite lugnt.

Imorogn ska jag rida de Gyllengahmska bestarna igen. Blir kul!

...och efter det vet ni alla vad som händer... (...ja alltså efter att jag har jobbat)
SJ har faktiskt sagt att man ska komma fram till Gtb, även om det inte blir den väg och med det färdmedel som var tänkt, så jag hoppas verkligen att jag kommer det. Annars kommer det nog inte finnas ord för vad jag blir!

Nu ska jag sova så snart som ♥Dansar med Vargar♥ är slut.
Natti

(Update kommer efter resan...)

Om två dagar

Om två dagar sätter (eller snarare lägger) jag mig på tåget till Göteborg.
Om tre dagar så sitter jag och dreglar, skriker, gråter, skrattar och kanske svimmar framför Kevin "the Man" Costner!
Har läst en massa om att det blivit kaos neråt i Sverige och att det är mycke trafik som blivit inställd. Men har kollat och hittills så har inte min linje elle rmitt tåg blivit det. Håller koll dock, backupp är flyg (hittade bra biljetter på SAS) eller buss... Detta är ju någonting jag inte kan missa för allt i världen!! Tänk att jag har biljett på andra raden i mitten! Fantastiskt!! Vet helt ärligt hur jag ska överleva hela konserten, vet att jag har en förmåga att bli lite bölig och känna att jag kommer att sprängas men det är bara för att dte betyder någonting för mig. Haha! Alla som känner mig vet ju.

Laddar nu upp för fullt genom att se Bodygurad. Igår såg jag Robin Hood; Prince of Thieves eftersom att det va den första filmen jag såg med Kevin och det va den filmen som gjorde mig kär i honom. Måste säga att det är en dröm som kommer tat gå i uppfyllelse på torsdag... men som sagt, alla som känner mig har nog redan fattat det.

 

Ska väll försöka se Dansar med vargar också anars lär det ju hur som helst bli den första jag ser när jag kommer hem. Den är ju alldra bäst! Fyra timmar hästar och Kevin...

Imorgon ska jag få en heldag på stallet. Tre hästar ska ridas... eller två hästar och en superponny. Blir kul! Va länge sedan jag fick en sån heldag. 

Nu ska jag nog börja packa lite...

Kevin som Robin Hood