Emma

Klubbis!
Red klubbis (klubbtävling/träningstävling) på Hippo idag, första gången vi kollade på banan sen i oktober. Men vilken tur att jag har format min lille tävlingshäst väl så han tyckte inte alls det va nått konstigt att gå in där utan verkade snarare tycka att det var väldigt kul. Han är verkligen en duktig liten häst. Vi red MsvC:2, som vi aldrig startat förut (bara ridit igenom det på träning för mamma igår och startat MsvC:1 en gång förut). Min fina och positiva häst gjorde det bästa han kunde och vi lyckades få ihop 61,77%. Är väldigt nöjd med ritten och vi klarade de svåra delarna utan några större missar, även om allt kan bli bättre måste man ju se utifrån vart vi står i utbildningen just nu. Vårat resultat räckte till en andraplacering (8 startande) och vi fick en blå rosett, vem hade kunnat tro det? Det delades även ut hederspris till högsta procent utav alla klasser och där fick vi 1,05 i koefficient för att vi aldrig startat klassen förr (gällde för alla). Med den så fick vi dagen högsta procent och vann hederspriset. 

♥ Underbara, fantastiska, fina Don Leonardo ♥ 
  
På Gång!
Tränade för mamma idga inför klubbtävlingen imorgon där vi ska rida MsvC:2 (debut i den klassen). Red igenom programet och måste säga att jag är ganska nöjd. Fick lite bra trimning och tips på slutet också. Åh vad fin han är, min häst! Det har verkligen gått framåt med honom, han går från klarhet till klarhet. Helt fantastisk! Ska bli jättekul att rida klubbis imorgon, på något sätt känns det som att allt kommer igång igen. Vintern är som en seg soppa utan några mål och planer som man helt enkelt bara måste igenom medan våren, sommaren och hösten består av tävlande och tränande mot mål! Kan knappt vänta till Mars då första riktiga tävlingen är. Ser fram emot min och Lellis andra säsong tillsammans. ♥

 
Omvänd
Jaha... det visade sig att det tydligen var sömn och lite ridning som behövdes för att vända mitt dystra jag till mitt vanliga sprudlande glada jag. Har kommit igång på riktigt med hästen igen efter vilan och han känns jättefin. Idag har han hoppat med Elias (första gången efter julklappshoppningen). Först såg de lite ringrostiga ut men sen kom de igång. Kommer nog bli riktigt bra det där... om han slutar ta i så mycket över och busa efter hindren kanske till och med jag skulle våg hoppa lite mer. Lille söt-Lellis! ♥ Men tills vidare är jag väldigt glad att jag har ett proffs som kan sköta det. Vi taggar hopptävling i slutet av Februari.

Är som att jag har väntat på att få "the real breakdown" (som jag kan få ibland) men Lellis har genom sin underbarhet inte tillåtit mig det. Det är ju egentligen bra. Ska träna för mamma på fredag och sen klubbtävla på lördag. Rider MsvC:2 (som vi aldrig ridit förr) och det känns bra att komma igång inför tävlingsterminen. Vintern är ju bara som en tjock soppa som måste plöjas igenom medan somaren känns som rinnande vatten i jämförelse, bara att hänga med!

Jobbat väldigt mycket förra veckan och börjar nu denna med en ledig dag, en väldigt kreativ ledig dag. Fick sovmorgon (av snällaste Elias) och sen städade, diskade, dammtorkade och damsög jag lägenheten. Äntligen är julen utstädad! Sen åkte jag till stallet och fixade där. Fått stöveln som krånglar i dragkedjan inlämnad på lagning och håller nu på att tvätta alla schabrak och benlindor. Måste ju ha lite rent när Patrik Kittel ska komma på besök.

Nu tar jag en mysig "typ helg kväll" med lite film ("A Perfect World"- A perfect film då både Clintan och Kevin är med i den!). Clintan 63 år (i den) fortfarande snyyyyyyyyygg!