Emma

Söndagkväll

Hej Hopp i Galopp!

Dagen har varit ganska skoj. Började med att vakna utan väckare en halvtimme före det va tänkt. Utsövd! ...tror jag iaf... Började med tat gå till stallet i kylan. Men dte va inte så farligt men jag trodde att jag aldrig skulle komma fram. Har väldigt varma men lite för stora skor som jag inte kan lyfta ordentligt utan liksom släpar vilket blir ganska tungt i snön. Sen hade jag motvind och ni vet när det liksom blåser i näsan så kan man inte andas. Men till slut kom jag fram.

Började med att skritta Lamell i skogen. Myspys!
Sen red jag Dunder-under. Han va så duktig! Ganska mjuk och samarbetsvillig trots att han bara ridits ut i skogen i nordmaling på sista tiden.

Sen lyckades jag tigga skjuts hem (tack och lov).
Sen har jag spenderat kvällen hos farmor och farfar. Väldigt trevligt och mysigt!

Nu ska jag nog sova, är jättetrött och tror att jag är påväg att bli sjuk...
Imorgon ska jag jobba.

Kram på er!
E

Rex eller Corona?
Tror att det blir en av dom vi ska till ikväll... men vad vet jag?

Igår va det film och spelkväll = alla ser på film och Emma plockar lite bland spelen och leker lite med sakerna för sig själv. Såg "Snatch" som är riktigt bra, sen kom vi in i Hannibal mot slutet. ...det underbara, vackra, romantiska slutet. Gillar den filmen. Jag försökte zappa till Zorro på ettan men det gick tydligen inte för sig.

Idag har jag haft ett väldigt roligt tre-timmars-pass på jobbet. Många skratt och dåliga skämt, från min sida alltså. Bla annat en paj som blev konstig, -"vaddå? Blev den paj eller?". Sen så skulle jag bära fram salladskyckling som jag bar mot bysten... -"Kolla! Kycklingbröst!!". Uppskattades dock inte av alla men jag tyckte det va jättekul!

Nu är jag redo för utekväll! Gick till E & S, tänkte att dte inte va någon fara, det är ju ganska nära... Men det är det inte, borde ju veta eftersom att jag har gått hit förr och eftersom att jag faktiskt har bott här i knutarna. Hur som helst så ska jag alltid ta en genväg eftersom att jag inte har lust att gå förbi i20, det är ett så tråkigt område. Varje gång så svänger jag höger på ett ställe och sen konstaterar jag alltid att jag borde svängt vänster. Idag va jag duktig och svängde vänster. Vart hamnade jag? Inte vet jag? Vilse igen och promenaden i kylan blev mycket längre än jag planerat. Så går det när man inte har något lokalsinne. Nu är mina ben som (citerar Jojo) köttsorbé. Aja Nu är jag iaf här och det kommer nog bli jättekul ikväll!

-"Även sura godisar är goda!"
Johanna om mig när jag va grinig en dag.

Imorgon ska jag skritta Lamell och rida lite på Dunder som numera står på Hippo ett tag. Blir skoj!

Hare!
E
För kärlekens skull...

Har spenderat två dagar hos mamma i Nordmaling. Fått vila upp mig och sovit ut ordentligt. Väldigt skönt. Värkligen helt underbart där ute. Och vilka underbara hästar vi har. Jag och mamma tog en tur med Dunder och Agori på måndagkvällen redan. Sen blev jag lämnad ensam med hundarna och hästarna på tisdagen. Började med att rida ut på Agori. Vi hade en jättehärlig tur som vi avslutade med lite galopp i djupsnön. Han va väldigt nöjd.
 

Sen red jag Dunder på åkern, barbacka med bara grimma och grimskaft. Underbara ponny! Han är så snäll. Han är ett riktigt lyckopiller, en sån "må bra av" häst. Så fort man får syn på honom bubblar det liksom till inom en och man känner sig glad, hur ledsen man egentligen än är.


Sen tog jag hand lite om hundarna och mig själv. Sen fick hästarna lite pälsvård. De blev fina, fast jag gjorde inte så mycket mer än att rykta igenom ordentligt, spraya lite pälsglans och klippa Agoris man lite.

De verkar iaf otroligt nöjda med att stå där nere. Vilka snälla killar!

 

Idag kommer lilla Vestan dit också. Nu ska hon inte stå på Hippo mer. Jag hoppas på att hon ska få en liten bäbis men vi får väll se vad som händer. Blir nog bra för alla att hon står där. Tills hennes box är klar får Dunder stå i våran box på Hippo, då kan ju jag och Jojo ha lite kul med honom där.

**********************************************************************************************

 

Idag är det exakt ett år sedan jag tog farväl av min vackra. Ett helt år! Och det har inte gått en dag utan att jag tänkt på honom. Jag saknar honom verkligen. Men så länge jag bevarar alla minnen så kommer han att leva vidare med mig. Jag drömmer ofta om honom. I drömmarna är allt som vanligt, han är frisk och den jag älskar mest i hela världen. Ibland kan det kännas som att han lever även när jag är vaken... Tror det är för att när jag hade honom så va jag riktigt lycklig. Det är i det tillståndet min kropp och mitt psyke vill vara. Nu känns allt tungt.

Jag saknar dig, min älskade!


How can I just let you walk away,
just let you leave without a trace?
When I stand here taking every breath with you,
You're the only one who really knew me at all...

How can you just walk away from me,
when all I can do is watch you leave?
'Cos we've shared the laughter and the pain,
and even shared the tears.
You're the only one who really knew me at all...

So take a look at me now,
'cos there's just an empty space...
And there's nothing left here to remind me,
just the memory of your face!
Take a look at me now,
'cos there's just an empty space...
And you coming back to me is against the odds
and that's what I've got to face...