Emma

Lugnet efter stormen
Vilken helg!
Haft så roligt att det inte är klokt!

Det var ju som bekant SM i hoppning på Hippo i helgen och gissa vem som kom hem på besök då?! Jo FlippiFlippan! Å så kul vi haft, precis som på gamla goa tiden. Utgång i fredags, vi drog på Allstars. Har aldig varit där förut (eller jo när det va Olles...) så det va kul och det va ju ett helt ok ställe. Intressant nu såhär i efterhand att jag inte dansade någonting, fast hade ju fortfarande lite ont efter olyckan då. BTW så har jag inte ont längre och rider på som vanligt. Sen va det SMfest på lördagen och det va helt galet roligt! Så mycke kul då att jag inte orkar berätta allt men jag kan ju säga att jag gjorde lagomt mycke galet och skrämde våra kära pojkar från söder genom att bara prata och vara mig själv. Som vanligt med andra ord. Jättekul!

Va ju pressvärdinna under helgen och då fick jag i uppdrag att hämta SM pristagarna efter prisutdelningen för att gå till presskonferens (hur fan stavas det?) så jag kände mig ju lite viktig då. 

Man va ju väldigt inspirerad efter SMet så jag kunde ju inte låta bli att hoppa lite på måndagen. Fick låna en hoppsadel som låg bra så slapp jag hoppa i dressyrisen. Det gick superbra! Vilken underbar häst! Taggar julklappshoppningen! Nu på lördag ska vi försöka tävla lite för då är det klubbis. Rider LA:4 och LA:5 på Kate och LA:5 och MsvB:3 på Kerdos. Vi får väll se vem av dem som slänger av mig först. Få som är med också också så jag är ju typ varannan startande. Tur att systeryster ska grooma lite. Me det känns bra inför, red båda igår, Kerdos va väldigt stel men han har ju vilat i fyra dagar så det va ju inte så konstigt, det som va konstigt va att han va lite seg. Kate va jättefin och jag fick upp henne i formen vilket behövs och hon jobbade på riktigt bra. 

Ska ut och rida Kärran nu och sen ska jag promenera lite med Katean... sen ska jag börja med hemtentan, huvva!

Fått riktig bra ordning i lägenheten, den har blivit jättefin. Tillbakaflyttningsfest?

So Long!
E
SM på Hippologum
Nu har SM i inomhushoppning dragit igång på Hippologum i Umeå. (Ville skriva äntligen dragit igång men jag vet ju att ni andra jobbat med det här hur mycket som helst när jag va i Sthlm så jag vågar inte det.)

Jag är pressvärdinna under helgen, hur coolt låter inte det. Kan dock inte vara ute på läktaren då utan kan bara gå till fönstret just utanför pressrummet. Är också med i Välkommstkommiten men vi har nog gjort det vi ska för helgen redan. Kul är det iaf, jag vill också åka på så välorganiserade tävlingar helt otroligt va alla hjälper till och fixar. Bra stämning upplever jag att det är också. Kul med ett jättestort hjärta eller munn eller vad det nu är. Kul om vi skulle ha den på dressyrtävlingar. Men jag tycker alla hästar sköter sig jättebra nu.

Varit ute en sväng i skogen med Kate idag. Hon tyckte det va jättekul och gjorde några minibockar och frustningar. Hon verkar trivas i Norrland trots allt. Hon är ju helt underbar! Imorogn tar vi nog bara en skritt ut, hoppas på fint väder...


Nu har jag typ äntligen städat klart lägenheten. Tjohoo!! Eller måste ner en sväng till men har burit kartonger och så två mornar i rad nu upp och ner för trappa så mina grannar verkar lite less, iaf en gubbe som bor under mig, han öppnade dörren varje gång jag gick förbi. Men jag är ju inte så smidig och tystlåten av mig... ligger helt enkelt inte i min natur. Och på tal om det så ramlade jag i trappen i trapphuset i morse med en flyttkartong (fylld med böcker) i famnen. Trodde liksom att jag gått ner alla trappsteg men tji fick jag!

 
 
Hopp hopp hopp i galopp

Jag och Katean har hoppat idag :) gjorde ont i min kropp och jag kunde inte riktigt rida med sätet men hon är så snäll så det gick jättebra ändå. Hon är så rolig att rida. Och så snäll!

Jag och Katie ©

Jobba inatt... men jag tror att det blir kul, bra sällskap. Första gången jag jobbar efter min lilla tragedi men det ska nog gå bra. Jag menar jag kan ju trots allt hoppa.

Kramisar!
E & K