Emma

Ny vecka, ny kurs... nytt liv?
Tiden går fort... Men jag hinner inte alltid med... Är otroligt trött efter helgens nattjobb som jag tror påverkade mer än jag då trodde. Ny kurs nu med (utifrån kurshemsidan) överpeppade föreläsare som dessutom förväntar sig att vi som studenter ska hålla i föreläsningar. Känner för att vända, springa och aldrig komma tillbaka dit... ska jag hålla i föreläsning?!! Never in life!

Men i allt detta känner jag ändå ett lugn och någon slags glädje i kroppen. Dock så tror jag motivationen för tillfället ligger på att jobba och inte på att plugga (men allt kan ju ändras). Så länge glädjen håller i sig så ska jag vara nöjd med det jag har och gör! 

And I knew if I had my chance
That I could make those people dance
And, maybe, they'd be happy for a while.

Stort grattis till Anna som fyller 18 år idag!
Mitt i ett äventyr!!
Jahopp.... Sen kväll, tidig morgon! Full rulle, som det ska vara!

Upp 7.00 i morse och åkte till stallet -hästar ut, mockning, longering av älskling, och så lite skratt och snack där emellan!

Hemma 10.30 -in i duschen, ut ur duschen, äta frukost/lunch (två hårdmackor), klä på mig, sminka mig, och så lite sång däremellan!

Möte 12.00 (var där 11.40) -tacka Gud för kaffe och kaka, sen........ massa timmar går, intressanta timmar ja men dock många fler än beräknat...

Möte slut 15.30 -till Hemmakväll och köpa godis, cykla hem, gå på toa, äta lite godis, köra till jobbet, och självklart massor av sång däremellan!

Jobba 18.00-04.00 -vi får se hur det går, ser det som ett stort äventyr som jag står inför!

Imorognbitti 9.00 -vara speaker på ponnydressyrtävlingar på Hippologum (inga kommentarer!)...

Tjollahej tjollahopp tjollahoppsansaaa!
Det här kommer att gå braaaaa!

Kram på er!
E
Födelsedag!
Gårdagen kändes som en bra dag, trots att den mest bestod av tentaplugg och att det inte blev något uppvaktande.

Det hela (som jag tror la grunden till det goda humöret för dagen) började med att jag drömde en så bra dröm... Jag hamnade av någon anledning på fel föreläsning och det slumpade sig så att den föreläsningen jag hamnat på var i något ämne som rörde film och skådisar. Föreläsaren pratade om massor av olika skådisar (allihop personliga favoriter, if you know what I mean) och till sist sa hon -"Och så slutligen har vi Kevin Costner..." och då kunde jag inte hålla mun längre utan utbrister -"Men nä nu måste jag nog gå för det bara för mycket!" Sen sa föreläsaren -"Så du gillar Kevin Costner? Han kommer ju till Sverige för att spela in en film...). Det visade sig sedan att hon hade lite kontakter så hon fixade in mig på filminspelningen och det hela slutade med att jag faktiskt råkade få en roll mot självaste Kevin! 
Tror ni jag mådde bra när jag vaknade eller vad?! 

Sen åkte jag till Älsklings-Lelle och pussade lite på kärleksmulen... Underbart!

Sen blev det tentaplugg resten av dagen förutom ett litet uppehåll då jag gick på stan med syster-yster (som för övrigt är påväg hit för att klippa mitt hår)...

En riktigt bra dag med andra ord! :)


Kevin i Göteborg 2010 ©