Emma

Då var dagen här...

... Och det kan inte längre undvikas, ungdomen är över och kvar väntar resten av livet. Så som min chef så snällt upplyste mig om att 24 är mitt emellan 18 och 30! Det är alltså lika lång tid sedan jag fyllde 18 som det är kvar kvar tills jag fyller 30. Skrämmande tanke!

Blir iaf inte så mycket firande för min det, åker till stallet nu och tänkte hoppa Lellis, sedan hem och kanske öppna matteboken (kliar i fingrarna) och sen jobba 18-04. Får fira en annan dag...

Kan inte låta bli att fascineras av två saker ändå:
1. De redan närmare 50 grattis-inläggen på Facebook (tack allihop det värmer)
2. Hur betydelsefull jag ändå inser att jag upplever denna dag, trodde inte jag skulle bry mig men den är ju faktiskt ganska viktig. Inte varje dag man fyller år eller hur?

Down that road again...

Dålig dag igår, verkligen onödigt då den borde ha varit fantastisk!

Planerat och sett fram emot att träna för Marc nu i två veckor. Känt mig som ett barn på julafton, alldeles bubblig av förväntan då jag vet vad vi kan åstadkomma. Tyvärr gick inte allt enligt planerna då nån fick för sig att lägga in en bokning av ridhuset just den tiden som jag skulle träna. (Vad jag förstår så skulle underlaget fixas för att det varit hopptävling helgen före och det måste så klart göras på torsdagen då det är dressyrdag). Bokningen dök upp på en lapp max ett dygn före och gjorde det därför omöjligt att upptäcka den. Som tur var har vi ju ett till ridhus (fast jag tror det hade varit lugnare i paddocken) så vi gick över dit för att mötas av läktardammsugning, frambyggnad inför hoppning, tömkörning och longering (vilket inte är tillåtet samtidigt). All min förväntan föll som en pannkaka! Jag började gråta och hänvisades till en volt i ridhuset. Tur att jag har en briljant tränare och en fantastisk häst. Synd bara att efter att jag psykiskt brytit samman har jag svårt att ta mig upp igen. Fortsatte gråta under hela passet och tyckte inte jag fick ut det jag önskat...

Det enda bra med det hela var att jag hade så mycket ångest på kvällen att jag maniskt satte mig och pluggade in 1,5 - 2 veckors heltidsstuderande och skickade in sista delen av fysiken och andra (av 4) delen av matten.

Avslutade sedan kvällen med att gå på bio med bästa Hanna, vi såg Oz the great and powerful och hade jättetrevligt!

Idag är en lite bättre dag...

Ledig helg
Solen skiner, fåglarna kvittrar och jag är LEDIG i helgen!!
 
Tar hand om två gostrollshästar i helgen, min egen så klart och ENs fina G. Eftersom att pojkvännen är i fjällen så kommer nog helgen mest bestå av plugg och kanske lite städning, då jag inte är i stallet förstås. Det som nästan känns bäst är att jag kan sova nästan hur mycket jag vill!
 
Plugget går bra, äntligen avslutat del 3 (av 4) i fysik så i helgen tar jag tag i matten och avklarar förhoppningsvis ett avsnitt av den med prov och inlämningar. Snart börjar Kemi 2 och Biologi 2 och då ska fysiken vara klar, men jag räknar med att avsluta den under nästa vecka.
 
Nu ska jag åka till söthästarna och rida lite dressyr på Lellis!
Hare gött i solen!