Emma

köbråk och parkeringsböter
Haha va faktiskt varken med om det ena eller andra.

Eller på sätt och vis båda två.
Fick helt plötsligt väldigt brottom till jobbet igår. Inser när jag åkt iväg att det inte finns nog med soppa i Golfen. Fan! Är väll bara att tanka tänkte jag. Nä men självklart har jag lämnat alla betalningsmöjligheter hemma. Fan! Hem, hämta, tanka, klockan är tio i... FAN! Ingen parkeringsplats. Fan! Inga pengar till biljett. Fan! Hittade iaf till slut ett ställe och jag slapp biljett. På något mirakulöst sätt kunde jag också stämpla in i rätt tid. (Får snabba mig med detta inlägg så att jag inte gör samma tabbe idag)

Aboute the köbråk. Det va en kille som började skrika väldigt högljutt och ilsket på två andra stackars killar. Vet inte hur det va men han sa iaf att de försökte gå före i kön för att de kände kocken men det gjorde de inte. Skrek som en galning! Sen vände han sig till kassa1 och bad om ursäkt. Han fick sin mat väldigt fort.

Måste iaf åka nu!
Sov sött! (det kommer inte jag göra för jag komme rinte sova allt)
Seriedressyr imorgon, ses då!
E
Tuffa tider
Både psykiskt och fysiskt!

Ni vet ju redan hur det liger till psykiskt så jag orkar inte tjata. Måste bara säga att det går bättre än jag väntat. Tror fortfarande att jag förtränger allt (inte bra) och en vacker dag (typ när alla tävlingar börjar) kommer jag inse vad som hänt och bli totalt förstörd och djupt deprimerad. Säkert färga håret svart, ta hål i tungan, bära hundhalsband med nitar, svart läderrock och platåskor, skära mig i armarna och måla svarta blixtar från ögonen... Eller?! Haha! Skulle inte tro det! Nalle betyder långt mycket mer för mig än så, så oroa er inte!

Hur som haver så går det inte så bra med sömnen. Blev två timmar inatt, slutade jobba 4, somnade halv 6. Sen ringde klockan (In Flames - the Quiet Place, hur kan man inte vakna då?) 7.40. Tänkte nämligen jag skulle på Surf en sväng och kolla träningen. S E! Väldigt intressant. Inte helt olika åsikter mellan sporterna. Orkade iaf inte vara där så länge så jag åkte hem sen. Det gick dock inte så bra att sova eftersom att fån-telefånen ringde hela tiden... så här är jag nu fortfarande utan sömn. Funderar på att åka och mocka och frisera lite manar på Hippo. Tur att jag har lite extrahästar. Jobbar till 4 inatt också, sen blir det upp halv 8 igen för det är seriedressyr som jag är ansvarig för. Tror iofs att det funkar utan mig men jag får så dåligt samvete och ångest så jag kan nog inte somna om jag inte ställer klockan för att vara där. Tragiska jag. Sen blir det nattåg till Stockholm, kan nog sova då, men man sover ju inte så bra... Får ta igen det en annan gång.

Nu ska jag dra till sötnosen på Hippo. Numera kidnappad av mig pga abstinensbesvär, måste på rehab snart!

Bubbe ©
Livet rullar på

Saknaden är stor men livet har ett konstigt sätt att ändå fortsätta.

Sometimes I wish that I could freeze the picture
And save it from the funny tricks of time


Går faktiskt ganska bra. Känns tryggt att veta att han inte har ont mer och att ingen kan göra honom illa. Gör mig på något sätt glad. Han är säkert jättelycklig på de evigt gröna ängarna. Med Dustin och Nikita och så många andra, ingen nämnd ingen glömd, aldrig! Säkert så mycket kul att göra såhär första dagarna när man är ny så att han inte äns har tid att tänka på de han lämnat kvar. Men han är fortfarande Min Undrebara Rinaldo.

Ut och red med instruktörerna igår, fick rida Oliver. Fullt ös medvetslös! Haha inte riktigt.
Har lite problem med abstinensbesvär. Red iaf Rasi och Rosen idag, gick bra. Kul att få rida, får en att tänka på annat, kan ju inte sitta ensam hemma hela dagarna.

Jobba imorgon. The Lyckopiller is back! Sedan jobba lördag till 4 på natten, vara på stallet 8 på söndag sedan bär det av till Stockholm och Hogsta (liten visit bara) med nattåg söndag till måndag. Sömn? Det är fan överskattat. Ser väll vad jag säger på onsdag.


Måste säga att jag aldrig kunde tro att så många skulle bry sig. Vart jag än går får jag uppmuntrande ord och kramar. 

There's a shadow hanging over me 


Saknar dig älskling!