Emma

Nu är jag 21!!
Och har varit det sedan tisdagen den 23e =)

Det va en väldigt trevlig födelsedag (även om jag får lite ålderskris och känner att nu när man är över 20 så behöver man inte fira). Jag jobbade iofs halva dagen men om man jämför det med att jag förra året satt halva dagen på bromma flygplats så är det mycket bättre. Jobbar ju dessutom med underbara människor! Sen mötte jag syster yster på stan och vi gick hem till mig. Hon gjorde mig världens godaste tårta ♥ som vi senare på kvällen bjöd några nära och kära på. Fick mycket som jag önskat, som en limegrön vattenkanna (som jag btw har provat idag och den är inte bara snygg, den är bra också), en limegrön tulpanvas (jättefin!) och dessutom tulpaner till den och sist men inte minst högtalare till min dator. Fick mycket annat fint också och jag vill tacka alla, ingen nämnd ingen glömd! Det som betyder mest är ju ändå att det rings, skrivs, kramas och hälsas på mig när jag fyller år. Då blir man jätteglad!

Nu när jag just fyllt år så har jag faktiskt unnat mig en hårklippning. Det blev jätte snyggt!!

Nu taggar jag personalfest på tisdag! Blir någon aktivitet först, spännande, sedan middag. Förbereder ett litet extranummer men vi får se om jag törs...


Johnny Depp-låten

På återseende!
E
Maskerad!

-"Was on a masquerade yesterday. Very nice! Little bit different gang though... I mean, what am I doing with Einstein and Ronny & Ragge? Anyway, we hade a really good time. Too bad though that I didn't find Tomas..."
/Simon


British interior designer ©

Haha! Som sagt, maskerad igår. Det va verkligen jättekul! Vad skulle man vara? Jo, det första som dök upp va givetvis Elvis. Hm, så gjort! Michael Jackson? som alla andra eller? några andra döck också upp... Men någon som ingen kommer tat vara är ju Simon från Simon & Tomas. Åh så himla bra! Vit slinga i luggen, röda glasögon och rosa skjorta. Som pricken över i:et så rotade jag fram en lite gosedjurshund från källaren. Blev ju jättebra. Många kollade när jag gick genom stan med min silverslinga och stubbskägg. Mitt sällskap bestod av Albert Einstein och Ronny & Ragge. Underbart att alla klädde ut sig så bra!

Einstein ©

Ronny & Ragge ©

Roligast va ju ändå att vi senare på kvällen gick ut på Corona i utklädnaderna. Men vi hade otroligt roligt!

Ho ho hi hä hoo!

Med henne kan du dela sorg och skratt,

En syster är en gåva - en ovärdelig skatt!

"Du springer som en barbapappa!"Det gör ingenting om man är ful när man har varandra...


(Lilla apan inte få va med och leka)