Emma

Tävling!

I helgen fick jag åka iväg på tävling! Vilken tur jag har!!
Fick låna Rosen och Kerdos och rida en klass vardera (fast jag red samma klass med båda).

Jag red klassen FEIs inledande program för juniorer, som motsvarar MsvB-nivå och först ut var Rosenfels. Han var duktig och jorde allt jag sa men han var väldigt seg i traven. Jobbigt jobbigt sa jag där uppe på den stora ryggen. Men är nöjd med galoppen och att jag inte hade några missar.

Sen red jag Kerdos och han var verkligen hur fin som helst att rida. Jag fick jättebra känsla och sen jättebra ritt. Han skötte sig och var jättelydig. Dock så var han lite lång, vilket jag kan köpa. Men jag skiter väll i poängen när man får ha sådär kul på tävlingsbanan!

Jag fick 60,88% på Rosenfels och 58,82% med Kerdos vilket jag tycker är väldigt bra med tanke på att jag inte har tävlat på ett tag och det var faktiskt Medelsvår. Jättenöjd!

Båda två var så snälla att ha med sig också och som tur var hade jag med mig världens bästa syster som fick extraknäcka som världens bästa hästskötare. Allt flöt på jättebra!


Nu tar jag semester från torsdag och drar till Stockholm!
E

Vad hände med solen och värmen?
Har blivit galen!! Kollar hästannonser varje ledig sekund!! Har jag råd? Nej! Har jag möjlighet? Nej! Har jag tid? Jag tror det, men egentligen inte!
Åh... Jag vill ha en häst!!

Har iaf sån tur att jag får rida på två underbara hästar tills vidare.
Och på söndag ska vi tävla :)
Jag rider en MsvB (FEIs inledande program för juniorer) med båda. Har bett om att få rida Rosenfels först för om då Kerdos vill busa så har jag ingen till häst att rida sen... Har sån tur att min underbara syster följer med och hjälper mig att köra dit båda för annars skulle jag bli helt ensam. Fast det kommer bli tidigt... men jag tror att jag planerat ihop det så det kommer att bli bra. Det blir spännande och jätteroligt.

Idag har jag varit duktig och joggat och sedan gjort massor av matlådor. Nu ska jag ner på stan och sedan hem till farmor och farfar för att fira farmors 80-årsdag (bättre sent än aldrig).


Jag & Rosenfels ©
Sommaren är här!
Underabar väder och värme!
Det glädjer in i själen!
Det är sol, sol, sol!!

Varit hemma hos mamma i några dagar...
Här finns fem små, söta, underbara, gullliga valpisar att busa med!
  
Underbara!
Kan inte vara hälsosamt att vara så söt... och fluffig... och busig och mysig och iiiiihhhhhh!!!

Har ju självklart ridit en del också!

Dunder ©
I tisdags så hoppade jag lite hinder med Dunder och Agori och igår och idag har jag ridit på ängarna (som är helt gröna). Det är ju helt underbart att galoppera på gröna ängar i solskenet. Fantastiskt! De är så mysiga och snälla.

Uvesta & Agori ©

Okej jag ska erkänna att min minisemester inte bara varit frid och fröjd... Tänkte ju att eftersom att det va så soligt och bra väder så kan jag ju lägga mig och sola och bygga på den lilla brännan jag nu är kapabel att få... det och för lite vatten resulterade i solsting vilket ledde till migrän som jag hade hela natten tills jag till slut fick tag på två alvedon (5 på morgonen). Sen har det tack och lov lagt sig. (It was worth it!) Men jag mådde väldigt illa där ett tag...