Emma

ZzZzZz

Hopplöst vaken och kan inte sova! Sätter på tok för mycket press på mig själv sa jag inte kan slappna av ibland. Tuff vecka inför tävling då jag har hand om uppstallning (vilket går riktigt bra för jag har så bra grupp), jobbar långa dagar och försöker plugga... Legat och växlat mellan ett halvvaket tillstånd i fysikens värld eller uppladdning inför tävlingen, vilket som är jag alldeles för stressad för att kunna sova. Blir en intressant dag på jobbet imorgon!

Nåväl om jag ändå ska vara vaken kan jag lika bra göra lite nytta och skriva fysikprov!

Hög tempo och ljus framtid!
Så mycket att göra och så mycket att se fram emot!
 
Planen är att i princip bränna ut mig totalt nu i tre månader då jag läser gymnasiekurserna och jobbar på heltid. Sedan ska jag släppa hästen på bete och ta semester. Då ska jag läsa de böcker och se de filmer som jag nu inte hinner. Ska säga att jag gjort otroligt detaljerade uträkningar för att planera framtiden och det känns riktigt bra.
 
I helgen som kommer blir det årets första tävling. Hemma plan, känns bra. Ska rida MsvB:4 på lördagen och MsvB:2 på söndagen. Red igenom båda idag och det gick riktigt bra, över förväntan faktiskt. Han är så fin min vackra Lellis!
Jobbar på...

Efter att nu avverkat 2/3 av kemikursen (skrev uppdrag 2 igår) så övergår jag nu till fysikens värld. Detta går ju som tåget!

Lille hästen och jag fick visa upp oss på tränarutbildning igår. Det var mycket lärorikt och vi fick många bra tips. Får försöka tänka på att det som inte är riktigt bra är bara pga mig eftersom jag lärt honom allt han kan. Och visst har jag gjort ett rätt bra jobb på 2,5 år att ta honom från att tex inte kunna galoppera rakt fram på spåret och än mindre fatta galopp eller gå på tygeln, till att kunna byten, påbörjat serier och startat MsvB med en vinst till och med! Men vi har lång väg kvar för det och många kvaliteter kvar att ta fram!

I lördags drog vi ihop vårt "stuggäng", de som kunde iaf. Vi gjorde tacos och drack lite dricka och hade trevligt. Kvällen och natten avslutades sedan på Lokal.