Emma

en sån da'
Jobbat idag igen. Btw så sög Batmanfilmerna som gick igår. Den första (Batman & Robin) sög bara så hårt att det gjorde ont! Inga komentarer! Den andra (Batman forever) va lite bättre. Val Kilmer (Batman) är bara sååå FUL, Nicole Kidman va snygg men konstig, Chris O'Donnell (Robin) va riktigt söt och Jim Carrey ("Frågan") va bara underbart bra. Han gjorde hela filmen! Fast det är klart, såg ju inte hela för jag somnade vid 12. Aja nog om Batman alla vet ju att de nya filmerna med Christian Bale är mycket bättre. Vem kan vara bättre än Christian Bale...

Jobbade med Jojo-Johanna idag. Hände någonting väldigt roligt. När vi gav eftermiddagskraften sa jag till Johanna -"Ibland när jag är less då orkar jag inte gå in i spiltan utan kastar in maten istället." Johanna svarade -"Såhär?" Och så kastar hon maten från gången och missar krubban totalt. Trodde jag skulle dö av skratt. Hon är så söt.

Blir tidig kväll ikväll. Jävligt trött efter helgen. Jobba imorgon... Blää!
sliten brud 89
Sista sommardroskan igår och jag va där! -Hihi

Tänker inte berätta om kvällen, det hände för mycket tok. Däremot kan jag säga att det var jävligt roligt och att vi blev kvar hela kvällen. Kom i säng kl 2.30. Hade ju varit ok om det inte va så att man skulle upp kl 6 idag för att jobba på stallet. SLITET! Aja gick ju bra att ta sig upp, cykla dit och jobba till lunch. Vid lunch kom huvudvärken och även ett skyfall av regn och hagel -och jag som hade släpt ut hästarna i stalltäckena! Blev till att vada sig ut i havet av regnvatten som blandades med jord och spån på stallbacken samtidigt som man blev träffad av tusentals kulor av is i huvudet. Nalle va inte glad! Inte mina gympadojor, sockar eller fötter heller! fick gå i blöta sockar resten av dagen... Gick ganska bra att jobba klart, blev klar tidigt. Sedan red jag Nalle. Skulle bara ta det lugnt men han va så fin och jag fick lite läktarhjälp så det blev ett riktigt hårdpass. Vilken trav han har! Vid det här laget var jag lagomt sliten, trött och hungrig och huvudvärken hade inte blivit mindre om man så säger. Dags att cykla hem. Men vart är min cyklnyckel? BORTA!! Jävla skit! Fick stanna kvar och leta, och efter tio tömningar av fickorna, fem genomsökningar i skrubben och tre vändor i stallgången (och ett gnälligt "det-är-så-synd-om-mig-samtal" till Jojo) hittade jag nyckeln på anslagstavlan. 

Är iaf hemma nu. Blir Batman på sexan ikväll och sedan upp och jobba imorgon bitti igen...
  
hoppla
Fick hoppa IQ igår!
Gick superbra!!!

Hoppade en bana på fyra språng där hindren låg på 90 cm och sedan hoppade jag ett hinder på 1 m =)
(okej ni tycker säkert att det är jättelågt men ni får ju tänka på att jag inte hoppat sedan julklappshoppningen, december, och att jag bara ridit hästen en gång innan. + att jag är lite höjdrädd)

Det var hur kul som helst!
Min nästa häst ska kunna hoppa!