Emma

Sol, vind & vatten
En otroligt härlig dag idag! 25 grader varmt och jag är ledig, iaf nån timme till... sen jobb några timmar...

Spenderat dagen på stallet i solen. Red Lelle i paddocken och han skötte sig jättebra, han är så fin! Känns faktiskt bra inför helgens stora tredagars tävlingar. Ska rida en klass per dag och det blir LA:3 (fredag), LA:4 (lördag) & LA:3 (söndag). Efter helgen ska Lelle åka på bete och det kommer faktiskt vara skönt att vara hästledig ett tag. Men det är det säkert bara nån dag innan jag blir rastlös och vill rida!

Jobbat lite på att jämna ut brännan idag och tror faktiskt att jag lyckas lite. Eller det kommer se lyckat ut så fort det röda övergått till brunt...

Fortsatt härlig dag till er alla!
E
Midsommarafton
Vilken underbar dag!

Vi av detta tråkiga väder inte känner,
När vi är med släckt och vänner!

Började dagen med att rida ut på min underbara häst som skötte sig som en prins! Kunde till och med galoppera genom vattenpölar. Jag blir så lycklig på honom! 

kl 13.30 var det tradionellt fika hos familjen L med 7 (eller va det fler) olika sorters hembakade kakor med kaffe till och sedan jordgubbstårta. Jag lät bli att äta någonting på hela dagen för att ladda inför så kan väll säga att jag direkt fick ont i magen... Men det hör väll till? Hur som helst otroligt trevligt! 

Efter det så åt vi morotssoppa i vår stuga. Dagens första solstrålar passade då också på att titta fram. 

Kl 19 var det som vanligt firande hos familjen G. Först fördrink och tilltugg och sedan middagsbuffe med lax, sill, potatis och pajer. Till det lite sång och snapps. Kan inte slå fel! Helt fantastiskt att få träffa bästa Hanna också. Kvällen blev lång... 

Jag, Hanna och Johanna hade också väldigt kul med mobilkameran då vi insåg att miljön ute i rovågern är väldigt trevlig i sommartid. 
En ledig dag!
Åh, en ledig dag och dessutom sovmorgon! Solen lyser (delvis)...

Jag har ägnat morgonen åt att drömma mig bort på sidor som säljer schabrak och täcken som går att designa själv. Tror jag vet hur jag ska beställa i December. Fast lär ju hinna ändra mig innan... Vill iaf har nytt schabrak till de gröna, de marina, de gråa och de ljusblå benlindorna och hade också tänkt beställa ett till vitt schabrak (Anna Scarpati) till min stjärna. Aja, är ju ett tag kvar men det skadar väll inte att drömma lite?

Idag ska lille Lellie-bus få hoppa, ska börja själv men sen hoppas (haha hoppas) jag kunna övertala syrran att hoppa lite också! Hon har ju lite mer koll på läget än vad jag har när det kommer till hinder. Kul blir det nog iaf! 
Tänk att jag snart har haft lille hästen i ett år... Tiden går fort!
 
Lelle chillar i hagen ©

Btw glöm inte att checka hemsidan, Lelle har en egen sida!

Kram på er!
E