Emma

Vad är problemet?
Varför kommer jag inte in på facebook??! Är ju så beroende att jag blir helt handikappad nu utan... Är det så för er också, att ni inte kommer in? Konstigt... Aja får väll sitta här och digga skön musik och kolla på bilder istället... Äntligen lyckats bli klar med den enskilda uppgiften och ska snart åka och lämna in den, sen åker jag förbi FM & FF och sen ikväll ska jag hoppa på lektion med lille Lellis. Det ska bli kul men det är av någon anledning alltid lika pirrigt inför...
Annaträning
Tränade Lellis för Anna igår och han är såååå duktig!

Det är så roligt att träna för henne och det är kul att inse att hästen har utvecklats för varje gång. Fick också beröm över att han såg fin ut i kroppen.

Hade matchat oss riktigt finn i juletiderna med ett grått schabrak med röd innerkant, silverpasspoil och svart kant (och namnbrodyr i rött). Till det röda benlindor. Jag hade gråsvartrutiga ridbyxor med en röd tröja och en svart slipover till. Jättesnyggt!!
Sista skoldagen
Sista dagen i skolan för det här året...
Känns helt galet att tiden gått så fort och att jag faktiskt överlevt en hel termin på universitetet.  Känns ju som igår vi blev nollade! Känns lite småtråkigt att så många reser från stan över jul men vi ses ju alla snart igen.
Vi behöver ju inte direkt sakna skolan så våra snälla lärare har gett oss projektarbete över jul...

Vit jul lär vi ju få som det ser ut nu. Ojojoj vilket snökaos! Körde i en rondell idag då det körde ut en bil framför mig som gjorde en hel piruett. Tur att min bil ändå har förhållandevis bra bromsar! Mycke snö, svårt att se... Synd om dom som ska flyga eller åka tåg för det verkar lite svårt att ta sig fram för tillfället...


Bild från nollningen ©